Een onvergetelijke lancering Een onvergetelijke lancering Meedenken en groots uitpakken

Een onvergetelijke lancering

Veel Jaguar fans hebben op deze dag zitten wachten, de lancering van de gloednieuwe Jaguar I-pace. Het was een bewondering om nooit te vergeten! Er werd groots uitgepakt, er was een DJ, diverse sfeerverlichting en een heuse afterparty!

Achter de coulissen

Meedenken en groots uitpakken

Houben Souren dacht mee in de conceptfase en werkte een concreet audiovisueel voorstel uit voor De Uiver. Door middel van een truss constructie en diverse LED armaturen werden de auto’s perfect uitgelicht.Via een aantal grote LED flatscreens bekeken de gasten tijdens het moment suprême de teaser en onthullingsfilm. Niets ontbrak aan het event. Er werd een professionele geluidsinstallatie geplaatst voor de officiële toespraak en voor de muziek van de DJ tijdens de afterparty.

Voor de coulissen

Lancering Jaguar I-PACE

Onlangs werd de nieuwe, volledig elektrische Jaguar I-PACE gelanceerd bij de Limburgse Jaguar en Land Rover dealer “de Uiver”. Tijdens deze exclusieve avond werd een select gezelschap in de gelegenheid gesteld om de nieuwe I-PACE voor het eerst in het echt te bewonderen en uitgebreid te ontdekken.

In de onderstaande video geven we een korte impressie van deze bijzondere avond:

Video afspelen
Roy Shümans | Event Director Allure Events & Styling

“Voor De Uiver en met name voor Jaguar breekt een nieuw tijdperk aan: de elektrificatie van het merk Jaguar! Dit vroeg wat ons betreft om een bijzondere aanpak bij de presentatie. Een perfecte samenwerking tussen Houben Souren en Allure Events & Styling maakte van deze avond een onvergetelijke beleving!

Heeft deze case je geprikkeld?

Wij geven jou graag meer informatie over deze case, of de mogelijkheden voor jou eigen evenement.

 

Voorbeeld casus downloaden

Bedankt voor uw interesse in de producten en diensten van Houben Souren. Vul het onderstaande formulier in om deze case te downloaden

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geavanceerde lichtinstallaties voor MECC Maastricht

Voor het onlangs gerenoveerde MECC in Maastricht mocht Houben Souren in samenwerking met Elation in twee auditoria geavanceerde lichtinstallaties plaatsen. Lees hier verder voor de details van deze casus.

Hybride Congres - Deltacommissie

Een congres organiseren ondanks de steeds veranderende maatregelen, kan dat? Vorige week werd in het MECC het bewijs geleverd dat dit op een veilige manier te organiseren valt. Tijdens dit hybride event waren er fysieke bezoekers maar werd de wowfactor ook overgebracht op het online publiek middels een volledig custom online...

Nieuwe raadzaal gemeente Beekdaelen

Op 1 januari 2019 gingen de gemeenten Onderbanken, Nuth en Schinnen samen tot een nieuwe gemeente; de gemeente Beekdaelen. De bestaande raadzaal van het gemeentehuis in Nuth moest aangepast en compleet vernieuwd worden. Een belangrijk onderdeel was het vernieuwen van de discussie-installatie en de audiovisuele techniek. Na een gedegen selectieprocedure...

The Maastricht Debate

In aanloop naar de Europese verkiezingen vond in het Theater aan het Vrijthof onlangs The Maastricht Debate plaats. Vijf politieke leiders, die allemaal voorzitter van de Europese Commissie willen worden, gingen met elkaar in debat. Voor een jong publiek, voornamelijk bestaande uit studenten, en onder toeziend oog van nationale en...

Petrochemical Pipeline Services

In samenwerking met Soons Interieurbouw hebben wij voor Petrochemical Pipeline Services (PPS) de (audiovisuele) kantoorinrichting verzorgd. Petrochemical Pipeline Services (PPS) gevestigd in Elsloo, verleent diverse diensten rond pijpleidingen.

Meer weten?

Wil je meer weten over Houben Souren, onze oplossingen, uitgevoerde projecten of een van onze producten? Neem dan direct contact op met onze specialist!

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.