Hybride Vergaderen | Efficiënte Oplossingen voor Jouw Bedrijf

Houben Souren

Ben jij al klaar voor hybride vergaderen?

Gemakkelijk vergaderen zonder onnodige instellingen, overbodige kabels en storingen? En met online én offline deelnemers? Dat doe je met een Hybride Vergaderruimte, verzorgd door Houben Souren.

Een Hybride vergaderruimte is een kleine, efficiënt ingerichte vergaderruimte met professionele conference apparatuur. Ideaal voor videoconferenties, hybride samenwerken en digitale presentaties.

In onze gratis whitepaper lees je alles over een Hybride vergaderruimte, hoe je hiermee digitaal kan vergaderen en naadloos hybride kunt (samen)werken.

Download de gratis whitepaper! 

“Optimaal online vergaderen? Maak gebruik van twee monitoren. De ene gebruik je voor screen sharing. Op de andere monitor breng je alle online deelnemers in beeld.”

Joshua Willems

Plan gratis demo Hybride Vergaderen 

Apparatuur voor conference calls via MS Teams & Zoom

Wil je je conference calls via Microsoft Teams of Zoom soepel en professioneel laten verlopen? Wij van Houben Souren helpen je om hybride vergaderruimtes in te richten. Daarbij maken we onder andere gebruik van professionele vergaderapparatuur van Yealink. De voordelen:

✅ Gebruiksvriendelijke interface: Deel je scherm met één druk op de knop, geef een interactieve presentatie of brainstorm met een digitaal whiteboard.

✅ Perfect beeld: Zie alle deelnemers rond de tafel door de ingebouwde camera met kijkhoek van 133 graden, automatische lensbeweging en zoomfunctie.

✅ Goed geluid: Versta iedereen perfect tijdens de vergadering dankzij de professionele microfoons, luidspreker en noise-cancelling technologie.

✅ Verbinding: Dankzij de geavanceerde AI-technologie is iedereen automatisch goed in beeld en hoef je niet handmatig in- en uit te zoomen. Zo kan iedereen zijn aandacht volledig bij de vergadering houden.

Vanaf €1.899 (of €75 per maand)

"Perfect in combinatie met Microsoft Teams"

"Houben Souren bouwde onze Hybride vergaderruimte helemaal rondom de video conferencing software die wij gebruiken. Yealink sluit perfect aan op de behoeftes van ons als MS Teams gebruikers."

"Efficiënte en professionele vergaderingen"

“Een online vergadering die aanvoelt als een fysieke vergadering. Met één druk op de knop start ik mijn brainstormsessie, overleg of presentatie. Het is niet alleen efficiënt & effectief, maar straalt ook professionaliteit uit!"

"Iedereen is gefocust tijdens digitale vergaderingen"

"Eindelijk zie ik iedereen rond de tafel door de brede kijkhoek. Door de automatische lensbeweging, zoomfunctie en voicetracking kan iedereen zijn aandacht volledig bij de vergadering houden."
Houben Souren

Hybride samenwerken in een hypermoderne vergaderruimte

Gedeeltelijk thuiswerken vraagt om een nieuwe manier van samenwerken: hybride samenwerken. Zitten jij en je collega’s vaak verspreid te werken op verschillende locaties? Dan is een Hybride vergaderruimte dé perfecte uitkomst. In een Hybride vergaderruimte kun je ongestoord conference calls en interactieve videomeetings organiseren. Met andere woorden: in een Hybride vergaderruimte kun je professioneel en efficiënt digitaal vergaderen en samenwerken. Mits jouw organisatie daarop is ingericht natuurlijk.

Houben Souren richt een volledige Hybride vergaderruimte voor je in. Dit doen we onder andere met de Yealink Meetingbar: een intelligent, alles-in-één videoconferentiesysteem. Op die manier voelt hybride vergaderen alsof iedereen in dezelfde ruimte zit. De betrokkenheid stijgt aanzienlijk en het welzijn, de productiviteit en effectiviteit van werknemers nemen toe. En daarmee ook de prestaties van jouw organisatie.

Vraag een gratis demo aan 

Meer weten?

Wil je meer weten over Houben Souren, onze oplossingen, uitgevoerde projecten of een van onze producten? Neem dan direct contact op met onze specialist!

Joshua Willems

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.