Hybride Vergaderen | Huddle Room

Back to office! Ben jij al klaar voor de Hybride toekomst?

Connect today, with tomorrow’s hybrid meeting

Door de gedeeltelijke terugkeer naar kantoor krijg je te maken met situaties waarin men verspreid zit over verschillende locaties. Conference calls en interactieve videomeetings zijn de nieuwe standaard geworden. De nieuwe manier van werken, het hybride vergaderen, kan zeer gunstig uitpakken voor het welzijn, de productiviteit en effectiviteit van werknemers en daarmee ook de prestaties van het bedrijf. Maar let op: je organisatie moet daar wel op ingericht zijn!

Een Huddle Room biedt de uitkomsteen efficiënt ingerichte vergaderruimte met professionele conference hardware. Ideaal voor videoconferenties, collaboratie, samenwerken op afstand, videocommunicatie en presentatie. In onze whitepaper lees je hoe een Huddle Room jou helpt professioneel te vergaderen en hybride samen te werken.

Download whitepaper  Plan een gratis demo! 

Houben Souren

Hypermoderne vergaderruimtes voor Hybride Samenwerken

Ben jij directeur van een MKB-bedrijf of facility-/IT manager van een corporate organisatie? Dan ben jij hoogstwaarschijnlijk bezig om de kantoren gereed te maken voor het Hybride werken. Alleen een presentatiescherm aan de wand voldoet niet meer. Je herkent vast deze 5 key challenges van hybride vergaderen als je de juiste apparatuur (nog) niet hebt:

  • “De vergaderruimte is bezet…”
  • “Ik zie jullie niet, kunnen jullie mij zien?”
  • “Kun je dat herhalen, ik hoor alleen maar ruis!”
  • “Ik wil mijn scherm delen… hoe werkt die kabel nou?”
  • “Zien jullie de presentatie? Ik zie jullie niet meer… ”

Voorkom deze valkuilen, kies voor een Huddle Room met professionele conference hardware van Yealink

Stel jouw Hybride Werkplek samen 

Houben Souren

Dé ultieme vergaderapparatuur voor MS Teams & Zoom

Houben Souren helpt je professionele Hybride Vergaderruimtes in te richten met de juiste videoconferentie apparatuur van Yealink.

✓ Gebruiksvriendelijke interface: Deel je scherm met één druk op de knop, geef een interactieve presentatie of brainstorm met een digitaal whiteboard.

✓ Perfect beeld: Zie iedereen rond de tafel door de ingebouwde camera met kijkhoek van 133 graden, automatische lensbeweging en zoomfunctie.

✓ Goed geluid: Versta iedereen perfect door de professionele microfoons, luidspreker en noise-cancelling technologie.

✓ Verbinding: Met geavanceerde AI-technologie wordt framing toegepast op basis van het aantal deelnemers en hun locatie in de ruimte. Zo kan iedereen zijn aandacht volledig bij de vergadering houden.

Vanaf €1.899 (of €75 per maand)

Probeer de YeaLink MeetingBar nu gratis uit!  Bereken jouw prijs 

"Perfect in combinatie met Microsoft Teams"

"Houben Souren bouwde onze vergaderruimtes helemaal rondom de videoconferencingsoftware die wij gebruiken. Yealink sluit perfect aan op de behoeftes van de huidige Teams gebruiker."

"Efficiënte en professionele vergaderingen"

“Met één druk op de knop kan mijn brainstormsessie, overleg of presentatie gestart worden. Het is niet alleen efficiënt & effectief, maar straalt ook professionaliteit uit!"

"Iedereen is gefocust tijdens meetings"

"Eindelijk zie ik iedereen rond de tafel door de brede kijkhoek. Door de automatische lensbeweging, zoomfunctie en voicetracking kan iedereen zijn aandacht volledig bij de vergadering houden."

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.