Presenteren

Niets is zo frustrerend als je project of resultaten presenteren aan een verveeld en afgeleid publiek. Kleed je presentatie aan met originele en innovatieve presentatietechnieken zodat iedereen de boodschap meekrijgt. Denk aan een beamer en een groot en overzichtelijk projectiescherm waarop je je powerpoint kunt projecteren of een digital whiteboard zodat je je lezing boodschap kunt illustreren met filmpjes. Beelden worden vaak gemakkelijker opgenomen dan gesproken tekst. Houben Souren levert de software en de apparatuur waarmee je een presentatie goed uit de verf kunt laten komen.

Veel moderne presentatieapparatuur is tegenwoordig draadloos, zodat je niet gehinderd door kabels door een ruimte kunt lopen. Combineer jouw presentatie met draadloze tools bijvoorbeeld om meerdere gebruikers tegelijkertijd te verbinden met het beeldscherm. Of zet de catchbox – een draadloze microfoon die verpakt is in een zachte, felgekleurde kubus – in om spontane discussies op gang te brengen. Maak je presentatie interessant voor een breed publiek.

Houben Souren

Presentatie geven

Wil jij een zeker zijn van een succesvolle presentatie. Vergeet dan niet om gesproken tekst af te wisselen met plaatjes, illustraties, overzichtelijke grafieken, geluidsfragmenten en als het kan ook korte video’s. Zo weet je zeker dat je alle aandacht krijgt. Zorg voor een compact hand-out en vergeet niet deze te controleren op spelfouten. Als je ter plekke informatie wil toevoegen, bijvoorbeeld als er vragen zijn uit de zaal, zorg dan dat je groot en duidelijk schrijft. Gebruik hiervoor een whiteboard, een papier flap over of de digitale Flipover. Het voordeel van de laatste twee hulpmiddelen is dat je vooraf al een vel of pagina’s al kunt beschrijven.

Presentatietools Houben Souren

Wij kunnen alle apparatuur leveren voor elke type presentatie. Daarbij hoort meer dan de audiovisuele apparatuur voor beeld, geluid en verlichting, maar ook stem- en vertaalsystemen die nodig zijn bij grote internationale events. Laat je door onze mensen informeren en ondersteunen als je zeker wilt zijn van een perfecte presentatie.

Houben Souren

Meer weten?

Wil je meer weten over Houben Souren, onze oplossingen, uitgevoerde projecten of een van onze producten? Neem dan direct contact op met onze specialist!

Joshua Willems

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.