Advies

Werkt jouw organisatie gewerkt met een audiovisueel systeem dat niet meer voldoet omdat het verouderd is of omdat je organisatie is gegroeid of anders is gaan werken? Schakel Houben Souren in voor advies. Wij maken een inventarisatie van de huidige situatie op de werkvloer en bieden je een oplossing op maat. Meestal is er veel meer mogelijk dan je denkt. Meer weten? Maak nu een afspraak voor een adviesgesprek.

Contact opnemen 

Professionaliteit

Laat audiovisuele techniek over aan onze professionals. Wij werken met uitsluitend de beste en nieuwste materialen en de laatste innovatieve concepten.

Meer dan 20 jaar ervaring

Wij realiseren innovatieve audiovisuele projecten in alle soorten en maten voor uiteenlopende bedrijven. Dat doen we al langer dan 20 jaar.

Creativiteit

Laat ons met je meedenken over een audiovisueel vraagstuk. We denken in mogelijkheden en hebben altijd een creatieve en praktische oplossing.

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.