Geschiedenis

Onze geschiedenis begint in 1997 als ondernemer en videospecialist Pierre Houben in Roermond zich specialiseert als dienstverlener op de zakelijke audiovisuele markt. Niet alleen door het leveren van technisch goede audiovisuele ondersteuning, ook door het geven van eerlijk advies en bieden van de juiste nazorg is Houben Souren uitgegroeid tot een belangrijke speler in Limburg en ook daarbuiten. Inmiddels hebben we ook nevenvestigingen in Maastricht en Geleen. Pierre heeft in 2013 het stokje overgedragen aan Etienne Souren, maar zijn motto houden we aan: eerst dienen, dan pas verdienen.

Want wij zijn betrokken bij onze klanten. Wij laten onze klanten schitteren en uitblinken in hun vakgebied. Houben Souren weet hoe belangrijk het dan is dat je ervan op aan kunt dat de juiste apparatuur wordt ingezet en dat ervaren professionals ervoor zorgen dat alles optimaal werkt en blijft werken. Of het nu gaat om de registratie van of audiovisuele ondersteuning bij congressen, beurzen of andere evenementen; wij zorgen dat ons werk goed gebeurt, want je krijgt maar een kans en je kunt het morgen niet overdoen.

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.