Projectmanagement

Voor een betrouwbaar advies bij een audiovisueel (communicatie-)vraagstuk moet je bij Houben Souren zijn. Wij zijn al sinds 1997 actief op de zakelijke markt en richten ons voornamelijk op evenementen, congressen en beurzen. Ook zijn we steeds vaker actief in het installeren van digitale communicatiesystemen in kantoren.

Onze kracht is dat we altijd met onze klanten meedenken over de beste oplossing op maat. Wij kennen de mogelijkheden en de onmogelijkheden van de apparatuur en weten ook met welke aspecten je rekening moet houden, zoals; de afmetingen van een ruimte, de akoestiek en het wifi-bereik. Is er geen geschikt systeem op de markt voor jouw vraagstuk, dan kunnen onze mensen een oplossing op maat bedenken.

Bij de organisatie van evenementen is een goed advies onontbeerlijk. Omdat je het niet kunt overdoen, kun je je geen fouten permitteren. Doe het goed, schakel onze mensen in voor advies waar je wat mee kunt. Informeer wat wij voor je kunnen doen.

Houben Souren

Professionaliteit

Laat audiovisuele techniek over aan onze professionals. Wij werken met uitsluitend de beste en nieuwste materialen en de laatste innovatieve concepten.

Meer dan 20 jaar ervaring

Wij realiseren innovatieve audiovisuele projecten in alle soorten en maten voor uiteenlopende bedrijven. Dat doen we al langer dan 20 jaar.

Creativiteit

Laat ons met je meedenken over een audiovisueel vraagstuk. We denken in mogelijkheden en hebben altijd een creatieve en praktische oplossing.

Meer weten?

Wil je meer weten over Houben Souren, onze oplossingen, uitgevoerde projecten of een van onze producten? Neem dan direct contact op met onze specialist!

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.