Geluidoplossingen

Een evenement, of het nu gaat om een presentatie, congres, show of optreden, is pas echt af als alles klopt, ook het geluid. Verstaanbaarheid is niet alleen afhankelijk van de apparatuur. Ook de akoestiek van de ruimte speelt een rol. Dat vergt kennis van zaken. Houben Souren is op de hoogte van alle moderne technieken en beschikt bovendien over geavanceerde apparatuur voor alle geluidsoplossingen. Wij weten wat er allemaal komt kijken bij geluidsversterking.

Zo weten de geluidstechnici van Houben Souren precies welke apparatuur je het beste kunt gebruiken bij jouw evenement; Microfoons zijn er in tientallen uitvoeringen, elk toegespitst op het gebruik bij bepaalde instrumenten, muzikanten of sprekers. Zelfs de positie van de muzikant op het podium kan van belang zijn. Dit is cruciaal bij muziekuitvoeringen. De technici van Houben Souren hebben de kennis en ervaring die hierbij nodig is.

Voor vergaderingen hebben we speciale discussiesystemen in het assortiment. Discussiesystemen zoals die wereldwijd in conferentiecentra worden gebruikt. Zodat de deelnemer aan de vergadering herkenbare producten ziet. Voor rondleidingen hebben we ook een specifiek product in huis. Een rondleidingsysteem zorgt dat de bezoeker elk gesproken woord perfect hoort, zelfs in een lawaaierige omgeving.

Natuurlijk zorgen onze technici voor opbouwen, bedienen en weer afbouwen van de apparatuur. Voor perfect verzorgd geluid moet je bij Houben Souren zijn.

Houben Souren

Meer weten?

Wil je meer weten over Houben Souren, onze oplossingen, uitgevoerde projecten of een van onze producten? Neem dan direct contact op met onze specialist!

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.