Reparaties

Houben Souren

Reparaties

Zelfs kwalitatieve en goed onderhouden apparatuur kan een keer defect raken. Is er een apparaat defect? Moet een apparaat gerepareerd worden? Dan kun je dat snel en makkelijk doorgeven via de onderstaande link. Vul je gegevens in op het formulier,  en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.  We vragen je vriendelijk het formulier volledig in te vullen, we kunnen helaas alleen volledig ingevulde formulieren in behandeling nemen. Lukt het niet om het formulier volledig in te vullen? Neem dan even telefonisch contact met ons op.

Prijsopgave

We kunnen ons voorstellen dat je graag vooraf weet waar je aan toe bent. Het is mogelijk om desgewenst vooraf een prijsopgave te ontvangen van de te verwachten kosten. Kies je er na prijsopgave voor om de reparatie niet uit te laten voeren? Geen probleem, hou er wel rekening mee dat we sommige gevallen, dan wel onderzoekskosten in rekening moeten brengen.

Reparatie melden 

Professionaliteit

Laat audiovisuele techniek over aan onze professionals. Wij werken met uitsluitend de beste en nieuwste materialen en de laatste innovatieve concepten.

Meer dan 20 jaar ervaring

Wij realiseren innovatieve audiovisuele projecten in alle soorten en maten voor uiteenlopende bedrijven. Dat doen we al langer dan 20 jaar.

Creativiteit

Laat ons met je meedenken over een audiovisueel vraagstuk. We denken in mogelijkheden en hebben altijd een creatieve en praktische oplossing.

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.