Reparaties

Zelfs kwalitatief goede apparaten kunnen defect raken. Moet een apparaat worden gerepareerd meld het dan via het formulier.

Geef aan of we je moeten inlichten boven een bepaald bedrag. Houd er in dat geval wel rekening mee dat er alsnog onderzoekskosten in rekening kunnen worden gebracht (exclusief BTW en eventuele verzendkosten).

Alleen volledig ingevulde formulieren nemen wij in behandeling.

Reparatie melden 

Professionaliteit

Laat audiovisuele techniek over aan onze professionals. Wij werken met uitsluitend de beste en nieuwste materialen en de laatste innovatieve concepten.

Meer dan 20 jaar ervaring

Wij realiseren innovatieve audiovisuele projecten in alle soorten en maten voor uiteeenlopende bedrijven. Dat doen we al langer dan 20 jaar.

Creativiteit

Laat ons met je meedenken over een audiovisueel vraagstuk. We denken in mogelijkheden en hebben een een creatieve en praktische oplossing.

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.