Hybride evenementen

Hybride evenement voor meer beleving

Bereik een groter publiek door buiten de grenzen van jouw locatie te denken: ga hybride!

Bij een hybride evenement combineer je de voordelen van een online evenement met de vertrouwde offline beleving. Jouw evenement vindt live plaats met een (beperkt) publiek en wordt door de rest van de deelnemers digitaal bijgewoond. De focus ligt hierbij op interactie tussen de deelnemers en sprekers waardoor je betrokkenheid creëert.

Je wordt niet geremd door de capaciteit van een locatie of de woonplaats van jouw publiek. En misschien nog wel belangrijker: de dynamiek van het evenement is ook voelbaar voor de mensen thuis. Door middel van uitgebalanceerd geluid, licht en mediatechniek creëren wij een beleving die indruk maakt.

  • Intimiteit en dynamiek van offline evenement
  • Eén beleving: zowel offline als online
  • Live interactie met publiek
  • Onbegrensde capaciteit en mogelijkheden
 

Een hybride evenement organiseren? Download de checklist!

Een hybride evenement organiseren? Maak gebruik van de checklist en laat niets aan het toeval over. Inclusief handige tips die je niet wil missen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bereik, raak en overtuig jouw publiek

Met een hybride evenement is de betrokkenheid van jouw publiek veel hoger dan wanneer je een online evenement organiseert. De spanningsboog van de deelnemers is langer en ook de sprekers kunnen meer dynamiek in hun verhaal leggen als zij het publiek kunnen aankijken.

Met onze kennis en expertise zijn wij in staat om de offline beleving feilloos door te vertalen naar een online setting. Waarbij deelnemers uitgedaagd worden om actief mee te doen. Met bijvoorbeeld een live quiz of door plenaire- en sub-sessies en workshops te integreren. Ook 1 op 1 netwerksessies behoren tot de mogelijkheden. Geheel ingericht naar jouw wensen en de doelstellingen van het evenement. Hierin adviseren wij je graag.

Het beste van twee werelden

Door onze hybride oplossingen heb je de intimiteit en dynamiek van een offline evenement, met de schaalbaarheid van een online evenement. Het beste van twee werelden dus én bovendien zijn de mogelijkheden eindeloos.

 

Maak vrijblijvend een afspraak

Hulp nodig met het organiseren van een hybride evenement? Door onze jarenlange ervaring is jouw evenement bij ons in de juiste handen. Maak vrijblijvend een afspraak.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Professionaliteit

Laat audiovisuele techniek over aan onze professionals. Wij werken met uitsluitend de beste en nieuwste materialen en de laatste innovatieve concepten.

Meer dan 20 jaar ervaring

Wij realiseren innovatieve audiovisuele projecten in alle soorten en maten voor uiteenlopende bedrijven. Dat doen we al langer dan 20 jaar.

Creativiteit

Laat ons met je meedenken over een audiovisueel vraagstuk. We denken in mogelijkheden en hebben altijd een creatieve en praktische oplossing.

Meer weten?

Wil je meer weten over Houben Souren, onze oplossingen, uitgevoerde projecten of een van onze producten? Neem dan direct contact op met onze specialist!

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.