Integratie AV en interieur

Koop jij een audiovisueel systeem zoals narrowcasting, videoconferencing of een virtual meetingroom? Niet alleen zorgen we dat alles goed werkt en blijft werken, we zorgen ook dat alles netjes wordt weggewerkt. We houden niet van losse kabels en scheef hangende monitoren of screens. Het oog wil ook wat. Daarom verwerkt Houben Souren alles naadloos in het interieur.

Wij denken in totaaloplossingen en houden ook rekening met de identiteit van je bedrijf en vinden dat het interieur. Het gaat er immers om dat iedereen zich thuisvoelt in zijn werkomgeving. Daarom adviseren wij je ook over de inrichting en de plek die nieuwe audiovisuele apparatuur daarin moet hebben. Daarbij houden we ook rekening met belangrijke aspecten zoals de lichtinval en akoestiek.

Huur, koop of lease jij een systeem via ons, dan krijg je dus veel meer dan alleen de apparatuur en de infrastructuur.

Meer weten?

Wil je meer weten over Houben Souren, onze oplossingen, uitgevoerde projecten of een van onze producten? Neem dan direct contact op met onze specialist!

Thijs Stobbelaar

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.