Integratie AV en interieur

Niet alleen zorgen we dat alles goed werkt en blijft werken, we zorgen ook dat alles netjes wordt weggewerkt. We houden niet van losse kabels en scheef hangende monitoren of screens. Het oog wil ook wat. Daarom verwerkt Houben Souren alles naadloos in het interieur.

Wij denken in totaaloplossingen en houden ook rekening met de identiteit van je bedrijf. Daarnaast besteden we ook aandacht aan het interieur. Het gaat er immers om dat iedereen zich thuisvoelt in zijn werkomgeving. Daarom adviseren wij je ook over de inrichting en de plek die nieuwe audiovisuele apparatuur daarin moet hebben. Daarbij houden we ook rekening met belangrijke aspecten zoals de lichtinval en akoestiek.

Huur, koop of lease jij een systeem via ons, dan krijg je dus veel meer dan alleen de apparatuur en de infrastructuur.

Case Heuschen & Schrouff

Heuschen & Schrouff had de wens om de signing en presentatie- en communicatieruimtes te optimaliseren. De essenties van deze ruimtes zijn collaboratie, samenwerken op afstand, videocommunicatie en presentatie.

Wij hebben diverse ruimtes mogen inrichten: Huddle Rooms, middelgrote en grote samenwerkingsruimtes.

Bij de entree hebben we professionele digital signage/narrowcasting displays geplaatst. Via deze weg worden bezoekers welkom geheten en het personeel geïnformeerd. Aanvullend wordt ook nieuws, weer & verkeer weergegeven.

Daarnaast hebben we verschillende ruimtes voorzien van een alles-in-één videoconferentiesysteem, welke 100% gecertificeerd is voor Microsoft Teams. Door deze 100% integratie ziet iedereen direct welke vergaderingen ingepland staan. Zodra de ruimte wordt betreed, herkent de apparatuur de aanwezigheid en start deze automatisch op. Het privacyluik van de camera’s opent en sluit automatisch aan het begin en einde van de meeting. De bediening is simpel: deze verloopt via een Touchpanel op tafel. De bekabeling is netjes geïntegreerd in een Cable Cubby met retractors, zodat deze na de vergadering automatisch weer opgerold worden. Resultaat: geen drukke kabelspaghetti.

Voor het creëren van beleving hebben we een maatwerk wandpaneel gemaakt samen met onze partner Soons Interieurbouw. Dit wandpaneel heeft exact dezelfde kleurstellingen als de reeds aanwezige vergadertafel. Zodoende creëren we een mooi en rustig geheel en is alle bekabeling netjes weggewerkt!

Houben Souren

Hybride vergaderen

Door de gedeeltelijke terugkeer naar kantoor krijg je te maken met situaties waarin men verspreid zit over verschillende locaties. Conference calls en interactieve videomeetings zijn de nieuwe standaard geworden. De nieuwe manier van werken, het hybride vergaderen, kan zeer gunstig uitpakken voor het welzijn, de productiviteit en effectiviteit van werknemers en daarmee ook de prestaties van het bedrijf. Maar let op: je organisatie moet daar wel op ingericht zijn!

Een Huddle Room biedt de uitkomst: een efficiënt ingerichte vergaderruimte met professionele conference hardware. Ideaal voor videoconferenties, collaboratie, samenwerken op afstand, videocommunicatie en presentatie. Meer informatie over hybride vergaderen? Download onze gratis whitepaper.

Gratis Whitepaper Hybride Vergaderen 

Meer weten?

Wil je meer weten over Houben Souren, onze oplossingen, uitgevoerde projecten of een van onze producten? Neem dan direct contact op met onze specialist!

Joshua Willems

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.