Podiumtechniek

Op het podium gebeurt het. Het podium is dan ook vaak het middelpunt van een evenement. Als audiovisueel specialist verzorgen wij alle podiumtechnieken. Daar komt vaak meer bij kijken dan je op het eerste gezicht denkt. Zo moet er technische apparatuur worden opgesteld voor het geluid, licht en beeld. Bij theater speelt ook het decor een grote rol. Onze mensen zijn ervaren en gediplomeerde technici die weten hoe je een podium moet opbouwen, technische apparatuur voor geluid en licht moet installeren en bedienen en die bovendien bij alles ook rekening houden met de veiligheid van de mensen op het podium en in de zaal.

Met name het licht is een belangrijke factor. Met licht kun je sprekers, spelers of muzikanten op het podium goed uitlichten door middel van gerichte spotlights. Licht wordt ook steeds meer ingezet om eventueel in combinatie met projectie een bijzondere sfeer te creëren. Met door de de opkomst van led-verlichting zijn de mogelijkheden legio. Houben Souren denkt met je mee over hoe we jouw wensen kunnen realiseren. Omdat we niet willen dat je voor verrassingen komt te staan, maken we gebruik van een overzichtelijk 3D lichtplan.

Houben Souren

Podium opbouw

Een podium op- en afbouwen is specialistisch werk. Er moet bijvoorbeeld rekening gehouden worden met de wind- en podiumbelasting. Schakel onze mensen in voor de logistiek op locatie, het opbouwen en afbreken van het podium en voor de technische ondersteuning. Daarnaast kunnen we naast de audiovisuele apparatuur ook het podium zelf leveren, inclusief de trappen, leuningen, roosters, overkappingen en extra podiumdelen. Laat de podiumtechnieken aan ons over, zodat jij je volledig kunt focussen op de activiteiten op het podium. Samen kunnen we zorgen voor een geslaagd evenement.

Wil je meer weten, plan een adviesgesprek in.

Houben Souren

Meer weten?

Wil je meer weten over Houben Souren, onze oplossingen, uitgevoerde projecten of een van onze producten? Neem dan direct contact op met onze specialist!

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.