Beeldoplossingen

Heb je een enorm LED-scherm nodig zodat je publiek niets van je evenement hoeft te missen? Wil jij indruk maken op je opdrachtgevers met schitterende, interactieve presentaties? Of zoekt jouw bedrijf nog beeldschermen voor videoconferencing? Houben Souren levert schermen in alle soorten en maten. Als je de schermen nodig hebt voor een specifiek evenement, kun je ze natuurlijk via ons huren. Heb je ze vaker of permanent nodig dan is leasen of aankopen vaak een verstandige keuze.

De beeldtechniek is in ontwikkeling. Zo zijn de schermen in steeds grotere afmetingen beschikbaar en het energieverbruik wordt relatief kleiner. Laat ons meedenken over de meest geschikte beeldoplossing voor jou. En daarmee bedoelen we niet alleen de schermen zelf, maar ook de randapparatuur.

Meegaan met de tijd betekent ook dat je bij jouw klant een goede indruk achterlaat. Projectoren, camera’s en digitale whiteboards zijn maar enkele voorbeelden van hulpmiddelen bij vergaderingen en meetings waarbij Houben Souren de rol van adviseur kan innemen om voor jou het beste resultaat te realiseren. Wij denken met je mee en zorgen ervoor dat jij bij jouw klant een onvergetelijke indruk achterlaat.

 

Houben Souren

Meer weten?

Wil je meer weten over Houben Souren, onze oplossingen, uitgevoerde projecten of een van onze producten? Neem dan direct contact op met onze specialist!

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.