Trainingen

Houben Souren

Niet alle apparatuur is even gebruiksvriendelijk. Gelukkig leveren we alle audiovisuele apparatuur en installaties met duidelijke gebruiksaanwijzingen. Aangevuld met een goede mondelinge uitleg over de werking van het apparaat of systeem na de levering of installatie kun jij meteen aan de slag. Mocht het toch ingewikkelder zijn, dan kunnen wij je ook nog extra uitleg op locatie aanbieden. Houben Souren wil zeker weten dat jij goed met onze producten kunt werken.

Contact opnemen 

Professionaliteit

Laat audiovisuele techniek over aan onze professionals. Wij werken met uitsluitend de beste en nieuwste materialen en de laatste innovatieve concepten.

Meer dan 20 jaar ervaring

Wij realiseren innovatieve audiovisuele projecten in alle soorten en maten voor uiteenlopende bedrijven. Dat doen we al langer dan 20 jaar.

Creativiteit

Laat ons met je meedenken over een audiovisueel vraagstuk. We denken in mogelijkheden en hebben altijd een creatieve en praktische oplossing.

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.