Trainingen voor gebruikers

Trainingen om alles uit je apparatuur te halen

Audiovisuele oplossingen zijn vaak geavanceerd en bieden een heel scala aan gebruiksmogelijkheden. Ondanks dat we zoveel mogelijk kiezen voor gebruiksvriendelijke en intuïtief te bedienen apparatuur blijkt in de praktijk dat veel gebruikers zich beperken tot de standaardfuncties. Daardoor profiteren ze niet maximaal van de mogelijkheden, die gerealiseerde oplossingen bieden. Wij zijn ervan overtuigd dat een goede basiskennis een voorwaarde is om de door Houben Souren gerealiseerde av-oplossingen optimaal te gebruiken. Of het nu gaat om het bedienen en instellen van een projector, het aanpassen van content in een narrowcastingsysteem of het opzetten van een videocall in een virtuele vergaderruimte, kennis is essentieel.

In het bijzonder voor onze klanten, maar ook voor gebruikers in het algemeen bieden wij trainingen voor gebruikers. Tijdens onze trainingen leer je het maximale uit de apparatuur te halen, die jij tot je beschikking hebt. Hieronder vind je een overzicht van trainingen die we met enige regelmaat aanbieden.

Houben Souren

Training Videoconferencing

Om ervoor te zorgen dat gebruikers binnen jouw organisatie de videoconferencing apparatuur optimaal gebruiken, verzorgen we (eventueel op locatie) een uitgebreide en interactieve training: Skype for Business. In deze training zullen niet alleen alle mogelijkheden van de videoconferencing oplossingen de revue passeren, ook gaan we uitgebreid in op omgangsregels om iedere conference call voor alle deelnemers zo prettig mogelijk te laten verlopen.

Iets voor jou of jouw organisatie? Op het onderstaande infosheet vind je meer informatie. Heb je desondanks toch nog vragen, neem contact met ons op. We sturen je graag meer informatie en een vrijblijvende offerte.

Download infosheet 

Houben Souren

Training (Draadloos) Presenteren

Ken je dat, je hebt je presentatie tot in detail voorbereid, maar op het laatste moment laat de techniek je in de steek. Na deze training gebeurt je dat nooit meer! Wij leren je presenteren zonder stress, zonder storingen en eventueel zelfs zonder sticks of kabels. Tijdens deze training behandelen we alle technische vaardigheden om zorgeloos te kunnen presenteren, en optimaal gebruik te maken van de techniek die jij tot je beschikking hebt. Van laptop tot tablet en smartphone. Welk device je ook kiest, na deze training hoef je je over de techniek in ieder geval geen zorgen meer te maken.

Interesse? In het onderstaande infosheet vind je alle informatie die je nodig hebt. Toch nog vragen of direct inschrijven? Neem aub contact met ons op!

Download infosheet  

Houben Souren

Workplace management

Benut jij alle mogelijkheden van jouw ruimtereserveringsysteem of narrowcasting systeem? Deze training helpt je het maximale uit jouw ondersteunende systemen te halen. Leer jouw systeem efficiënt en optimaal in te zetten en gebruik te maken van snelle koppelingen en andere handige tips en tricks!

In het onderstaande infosheet vind je algemene informatie over deze training. Natuurlijk is het mogelijk om deze training toe te snijden op de systemen waar binnen jouw bedrijf mee gewerkt wordt. Onze maatwerktrainingen kunnen helemaal op maat gemaakt worden afhankelijk van wensen en eisen.

Download infosheet 

Trainingen op maat

Iedere organisatie is anders. Vind je onze trainingen interessant, maar sluiten ze niet helemaal bij jouw wensen? Geen probleem, wij verzorgen ook trainingen op maat. In goed overleg kan de inhoud van een training aangepast worden aan jouw wensen en verwachtingen. Samen kijken we wat er het beste bij jouw situatie past. Neem contact op met een van onze experts. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Geïnteresseerd?

Hebben onze trainingen jouw interesse weten te wekken? Wil je meer weten over de mogelijkheden die we bieden voor trainingen op maat? Neem dan direct contact op met onze specialist!

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.