Financial services

Houben Souren is jouw partner op audiovisueel gebied. En als we partner zeggen, bedoelen we dat in de breedste zin van het woord. Wij denken graag met je mee over alle aspecten van een audiovisueel communicatievraagstuk. Het financiële plaatje is daar geen uitzondering op. Decennialang kun je al bij ons terecht voor de meest complete verhuuroplossingen. Maar verhuur is zeker niet de enige optie, soms is een vaste installatie of systeem kopen simpelweg de meest verstandige keuze.

Maar naast verkoop en verschillende vormen van verhuur, bieden we ook andere mogelijkheden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan leasen of AV-as a Service. De voordelen die leasen biedt zijn divers; je hoeft geen grote investering te doen, maar betaald een vast maandelijks bedrag. En dat terwijl je optimaal gebruik kunt maken van diverse belastingvoordelen. AV- as a service biedt je een flexibele, schaalbare oplossing die moeiteloos kan meegroeien met jouw bedrijf. Terwijl je altijd verzekerd bent van de nieuwste apparatuur en de beste service!

Weten wat de beste keuze is voor jou? Wij kunnen je meer vertellen over alle mogelijkheden en samen bepalen we wat het beste bij jou past!

Professionaliteit

Laat audiovisuele techniek over aan onze professionals. Wij werken met uitsluitend de beste en nieuwste materialen en de laatste innovatieve concepten.

Meer dan 20 jaar ervaring

Wij realiseren innovatieve audiovisuele projecten in alle soorten en maten voor uiteenlopende bedrijven. Dat doen we al langer dan 20 jaar.

Creativiteit

Laat ons met je meedenken over een audiovisueel vraagstuk. We denken in mogelijkheden en hebben altijd een creatieve en praktische oplossing.

Meer weten?

Wil je meer weten over Houben Souren, onze oplossingen, uitgevoerde projecten of een van onze producten? Neem dan direct contact op met onze specialist!

Joshua Willems

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.