Privacybeleid

Privacybeleid

Heb je er ooit bij stilgestaan hoeveel persoonsgegevens jij al online hebt gedeeld? De kans is groot dat het veel meer is dan jij denkt. Hoe vaak heb je bijvoorbeeld een persoonlijk account aangemaakt of online een bestelling geplaatst? Niet alle informatie is even gevoelig voor criminaliteit en ook niet alle data leidt direct naar jou, maar toch. Wij nemen liever het zekere voor het onzekere.

Houben Souren doet er alles aan om te voorkomen dat jouw gegevens in handen vallen van hackers of onbetrouwbare partijen. Al onze data, en dus ook die van jou, bewaren we op een beveiligde database. En we geven persoonsgegevens ook nooit door aan derden voor commerciële doeleinden. Vanzelfsprekend, blijf jij te allen tijde eigenaar van je eigen persoonsgegevens. Dat houdt in dat je ze altijd mag inzien, wijzigen of verwijderen. Ook beloven wij dat als wij jouw data willen gebruiken we je daarvoor eerst om toestemming vragen.

Dit privacy & cookiebeleid is van toepassing op het gebruik van onze website en onze dienstverlening. Ons beleid voldoet aan de Algemene Verordening Gegevensverwerking (AVG). Deze schrijft voor dat we onze klanten en websitebezoekers moeten informeren over welke persoonsgegevens we verzamelen, waarom, wat we er mee doen, wie er mee werken en onder welke voorwaarden. Ook leggen we uit hoe en waar we de data bewaren en beschermen tegen misbruik en aanvallen van buitenaf.

De AVG wil dat we nog veiliger werken met persoonsgegevens. De nieuwe wet geeft inwoners van de Europese Unie meer rechten, waardoor we nu nog meer controle hebben over onze eigen data. Welke rechten dit zijn, en hoe je er gebruik van kunt maken lichten we toe. Wil je nog meer weten over de AVG? Meer informatie vind je op de website van de Autoriteit Persoonsgegevens. Heb je nog vragen, opmerkingen of wil je een beroep doen op je rechten, neem dan contact met ons op. Onderaan vind je onze contactgegevens.

 

Gegevensverwerking

Zonder dat je het misschien door hebt, laat jij tijdens een bezoek aan onze website gegevens achter. Hieronder kun je lezen welke data we van je hebben en wat we er mee doen.

 

Verkeersgegevens

Als je onze website bezoekt, worden er ook verkeersgegevens opgeslagen. Denk aan data over jouw leesgedrag. Deze gebruiken we om onze website nog gebruiksvriendelijker te maken en content te maken die jou aanspreekt. De verkeersgegevens zijn overigens anoniem en zeggen dus niets over wie je bent.

Derde partijen

Voor sommige werkzaamheden zoals de boekhouding werken we samen met externe partijen. Deze partijen hebben allemaal een verwerkersovereenkomst met ons afgesloten waarmee ze beloven dat ze zich ook aan de privacyregels houden. Ook hier geldt dat als ze je gegevens voor een ander doel willen gebruiken, ze ons eerst moeten informeren zodat we je om toestemming kunnen vragen.

Strafrechtelijk onderzoek

Soms zijn we wettelijk verplicht om gegevens te delen in verband met een fiscaal of strafrechtelijk onderzoek van overheidswege. We maken gebruik van alle mogelijkheden die de wet ons biedt om ons ertegen te verzetten.

 

Hoe lang bewaren we je data?

Wij houden ons aan de (wettelijke) bewaartermijnen die daarvoor staan.

 

Data in veilige handen

Jouw data is bij ons veilig. Dat geldt dus ook als je ons benadert via het contactformulier. Je bericht en je gegevens worden via een beveiligde verbinding verstuurd en opgeslagen op beveiligde servers. Je herkent de beveiligde SSL-verbinding aan het groene slotje linksboven in de browser.

 

Gebruik cookies

Wanneer je onze website bezoekt, geef je automatisch toestemming voor het ontvangen van cookies. Cookies zijn tijdelijke tekstbestandjes met computercode die ervoor zorgen dat onze website je herkent bij een volgend bezoek. De cookies worden automatisch door jouw browser opgeslagen op de harde schijf van jouw computer. Zo hoef je niet telkens opnieuw dezelfde informatie in te voeren wanneer je weer ons online bezoekt. Daarnaast kunnen we je met deze informatie een persoonlijk advies geven op basis van eerdere bezoeken.

Maar ook voor ons, Houben Souren zelf, zijn cookies handig. Met behulp van de cookies krijgen wij inzicht in het gebruik van onze website, maar we zetten de cookies ook in voor marketingdoeleinden. Zo maakt Google Analytics op basis van informatie voor ons een analyse van onze website. Hiermee kunnen we onze website en diensten verbeteren en aanpassen aan de wensen van onze bezoekers.
Onze cookies verzamelen overigens geen persoonlijke informatie. Als je toch liever geen cookies wilt ontvangen tijdens het bezoeken van de website van HoubenSouren.nl kun je de instellingen voor de cookies aanpassen in de browser en onze cookies en JavaScript uitschakelen. Echter, let op want de meeste websites werken niet optimaal wanneer je de cookies uitschakelt.

Sommige cookies worden verwijderd bij het afsluiten van de browser. Andere cookies (bijvoorbeeld die met inloggegevens) kunnen jaren op je computer blijven staan als je ze niet verwijdert.

 

Hoe wijzig je de cookie voorkeuren?

Het is niet aan te bevelen, omdat de website niet optimaal werkt, maar je kunt de cookies en Javascript uitschakelen in de browser. Elke browser heeft een eigen handleiding. Zoek hieronder jouw browser.

Lees meer over het verwijderen van de cookies in de volgende links:

Internet Explorer™

Chrome™

Safari™

Firefox™

Opera™

 

We onderscheiden 3 soorten cookies:

- Functionele cookies
- Analyserende cookies
- Marketing cookies

Hieronder lichten we de verschillende cookies toe.

 

Functionele cookies

Functionele cookies zijn vooral bedoeld om het winkelen of zoals in dit geval het bezoeken van de website zo aangenaam mogelijk te maken. Zo zijn de cookies nodig om in te loggen in een persoonlijk account of om reviews te bekijken.

Analyserende cookies

Met analyserende cookies wordt kennis opgedaan waarmee een website kan worden verbeterd. De cookies houden bij hoe de website wordt gebruikt. Analyserende cookies, zoals Google Analytics, zorgen ervoor dat bezoekers informatie nog beter en sneller kunnen vinden.

Marketing cookies

Voor marketingdoeleinden worden marketing cookies gebruikt. Ze houden het zoek- en leesgedrag van de websitebezoekers bij. Op basis hiervan kunnen persoonlijke aanbiedingen worden gedaan, zoals een gepersonaliseerde nieuwsbrief of acties via partnersites en op social media

Welke cookies worden gebruikt tijdens een HoubenSouren-sessie:

Cookienaam Geplaatst door Verloopt na Doel
_icl_visitor_lang_js houbensouren.nl Sessie Slaat de voorkeurstaal van de gebruiker op de website op.

 

_icl_current_language houbensouren.nl 1 dag Cookie die gebruikt wordt om de ingestelde taal weer te geven.

 

wpml_browser_redirect_test

 

houbensouren.nl Sessie Slaat de voorkeurstaal van de gebruiker op de website op.

 

euCookieConcent.refused houbensouren.nl 1 maand Deze cookie onthoudt jouw keuze om cookies met tegen te houden die persoonlijke gegevens opslaan die terug te leiden zijn naar een natuurlijk persoon.
euCookieConcent.accepted houbensouren.nl 1 jaar Deze cookie onthoudt jouw toestemming om cookies te plaatsen die persoonlijke gegevens opslaan die terug te leiden zijn naar een natuurlijk persoon.

 

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.