Aanpak

Met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van audiovisuele technieken weten we precies wat er komt kijken bij het implementeren van audiovisuele systemen en plaatsen van apparatuur en installaties. Van het eerste advies tot complete installatie en van op maatgemaakt ontwerp tot de juist nazorg en de beste service, onze mensen weten waar ze het over hebben. Of je nu een tijdelijke of een meer permanante oplossing zoekt, wij geven advies waar je wat mee kunt.

Zeker bij de organisatie van evenementen is een goed advies onontbeerlijk. Omdat je het niet kunt overdoen, kun je je geen fouten permitteren. Het moet simpelweg in een keer goed zijn. Meer op zoek naar een vaste oplossing? Laat je een vergadersysteem, omroepinstallatie of teleconferencingsysteem door ons installeren dan zorgen wij dat het systeem wordt geïmplementeerd en eventueel gekoppeld aan bestaande systemen. En natuurlijk zorgen we ook voor de software, die onze ICT’ers helemaal afstemmen op jouw wensen.

Of je nu koopt, huurt of leaset je mag ervan uitgaan dat alles optimaal werkt en tot in de puntjes is verzorgd, van begin tot eind!

Professionaliteit

Laat audiovisuele techniek over aan onze professionals. Wij werken met uitsluitend de beste en nieuwste materialen en de laatste innovatieve concepten.

Meer dan 20 jaar ervaring

Wij realiseren innovatieve audiovisuele projecten in alle soorten en maten voor uiteenlopende bedrijven. Dat doen we al langer dan 20 jaar.

Creativiteit

Laat ons met je meedenken over een audiovisueel vraagstuk. We denken in mogelijkheden en hebben altijd een creatieve en praktische oplossing.

Meer weten?

Wil je meer weten over Houben Souren, onze oplossingen, uitgevoerde projecten of een van onze producten? Neem dan direct contact op met onze specialist!

Etienne Souren

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.