Service

Houben Souren levert audiovisuele oplossingen tegen een eerlijke prijs. Bij ons koop of huur je niet alleen apparatuur, je krijgt ook de bijbehorende service. Onze mensen staan voor je klaar in alle stadia van een project. Dat begint met een gedegen advies en maatwerk. Ook na de installatie en/of implementatie van de apparatuur blijven we je ondersteunen. Zo zorgen onze technici dat eventuele problemen worden verholpen of systemen worden geüpdatet. En mocht je toch niet tevreden zijn over onze service, dan zoeken we naar een passende oplossing. Voor audiovisuele service moet je bij ons zijn.

Professionaliteit

Laat audiovisuele techniek over aan onze professionals. Wij werken met uitsluitend de beste en nieuwste materialen en de laatste innovatieve concepten.

Meer dan 20 jaar ervaring

Wij realiseren innovatieve audiovisuele projecten in alle soorten en maten voor uiteenlopende bedrijven. Dat doen we al langer dan 20 jaar.

Creativiteit

Laat ons met je meedenken over een audiovisueel vraagstuk. We denken in mogelijkheden en hebben altijd een creatieve en praktische oplossing.

Meer weten?

Wil je meer weten over Houben Souren, onze oplossingen, uitgevoerde projecten of een van onze producten? Neem dan direct contact op met onze specialist!

Joshua Willems

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.