Ons team

Ons team
Etienne Souren
Eigenaar-directeur
 +31 6 31 64 26 84
 e.souren@houbensouren.nl

“Van mijn hobby heb ik mijn werk kunnen maken, waardoor ik elke dag met veel plezier aan dit mooie bedrijf werk. Ik ben ontzettend trots op ons team met toppers die elke uitdaging aan kunnen.”
Roger Ronda
Audiovisueel Adviseur verhuur
 +31 6 31 64 26 90
 r.ronda@houbensouren.nl

“Het mooie van ons vak is dat je iedere keer een andere boodschap middels beeld, licht en geluid overbrengt. Het is altijd een uitdaging om vernieuwend te zijn en voor het ‘wow-effect’ te zorgen.”
Tijs Verfurth
Audiovisueel Adviseur verhuur
 +31 6 24 85 88 82
 t.verfurth@houbensouren.nl

“Mijn dagelijkse bezigheden omvatten het ondersteunen van presentaties en het adviseren van klanten als MECC Maastricht en Brightlands. Altijd uitdagend en afwisselend dus!”
Paul Schols
Projectmanager Verhuur
 +31 43 362 88 30
 p.schols@houbensouren.nl

“Na het begeleiden van A tot Z is een glimlach van de klant het grootste compliment. Hoe complex de aanvraag ook is, door samen de schouders eronder te zetten gaan we voor het maximale resultaat!”
Thijs Stobbelaar
Accountmanager Verkoop
 +31 6 295 23 887
 t.stobbelaar@houbensouren.nl

“Wij werken met een team van echte AV-liefhebbers die elkaars kwaliteiten aanvullen. Die samenwerking vertaalt zich naar het adviseren van de ideale oplossing, elk project opnieuw.”
Miranda van Aarssen
Relatiebeheer
 +31 475 724 700
 m.vanaarssen@houbensouren.nl

“Het leuke aan mijn baan bij Houben Souren is dat ik met alle facetten in aanraking kom. Zowel met klanten, leveranciers, freelancers en last but not least mijn leuke collega’s.”
Gwennie Caenen
Finance & HR
 +31 6 31 64 26 88
 g.caenen@houbensouren.nl

“Ik ben er trots op om bij dit bedrijf te mogen werken. Hier staat kwaliteit hoog in het vaandel! En door de diversiteit aan projecten is er geen enkele dag hetzelfde.”
Pierre Houben
Oprichter/adviseur
 +31 475 724 700
 p.houben@houbensouren.nl

"Begin jaren 70 begon ik op mijn slaapkamer met de reparatie van televisies. Als ik dan nu terugkijk welk mooi bedrijf daaruit is gegroeid kan ik alleen maar tevreden zijn.”
Frank Spreeuwenberg
Projectvoorbereiding - Verkoop
 +31 475 724 700
 f.spreeuwenberg@houbensouren.nl

“Aan het begin van de dag weet je nooit hoe de dag gaat lopen, die diversiteit en uitdaging spreekt mij aan. Altijd onder het motto: ‘We doen iets goed of we doen het niet!”
Jeroen Manders
Planning Verhuur-Audiovisueel Technicus
 +31 6 316 42 702
 j.manders@houbensouren.nl

“Het is elke dag weer een nieuwe uitdaging om ons personeel, samen met de freelancers en al het materiaal op het juiste tijdstip op de juiste plek te krijgen.”
Nino Bollen
Audiovisueel Technicus
 +31 475 724 700
 n.bollen@houbensouren.nl

“Wat ik sjiek vind bij Houben Souren; we zetten altijd net dat stapje extra om de klant tevreden te stellen en het mooiste resultaat te behalen!”
Roy Seegers
Audiovisueel Technicus
 +31 475 724 700
 r.seegers@houbensouren.nl

“Of het nu een vergadering, televisie-uitzending, feestavond, première of begrafenis is, je krijgt maar één kans om het goed te doen. Ook met 13 jaar ervaring blijft dat spannend!”
Jorn Verheyden
Audiovisueel Technicus
 +31 475 724 700
 j.verheyden@houbensouren.nl

Ik heb van mijn hobby mijn beroep mogen maken! Iedere dag is weer een nieuwe uitdaging, bovendien is het super om met een hecht team, aan een gedeelde passie te mogen werken.
Kasper Dam
Audiovisueel Technicus
 +31 475 724 700
 k.dam@houbensouren.nl

"De ontwikkeling in AV-techniek stopt nooit. Zo blijf je  groeien en innoveren. En het geluk van de klant is het beste compliment dat je maar kunt krijgen!"
Stefan Thijssen
Logistiek & Magazijnbeheer
 +31 475 724 700
 s.thijssen@houbensouren.nl

“In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden, de uitdaging is om die mogelijkheden te benutten en alles soepel te laten verlopen.”

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.