Ons team

Ons team
Etienne Souren
Director / Owner
 +31 6 31 64 26 84
 e.souren@houbensouren.nl

“Van mijn hobby heb ik mijn werk kunnen maken, waardoor ik elke dag met veel plezier aan dit mooie bedrijf werk. Ik ben ontzettend trots op ons team met toppers die elke uitdaging aan kunnen.”
Joshua Willems
Sales Manager
 +31 6 22 06 53 62
 j.willems@houbensouren.nl

"Geweldig om dagelijks bezig te zijn met innovatieve oplossingen die grote impact kunnen hebben op de beleving van personen als het gaat om Informeren, Presenteren en Communiceren."
Tijs Verfurth
Manager Operations Rental
 +31 6 24 85 88 82
 t.verfurth@houbensouren.nl

“Van de dagelijkse leiding van ons team naar het bedenken en uitvoeren van de tofste audiovisuele projecten bij onze klanten. Dat zorgt voor de wowfactor in mijn baan!”
Gwennie Caenen
Finance & HR
 +31 6 31 64 26 88
 g.caenen@houbensouren.nl

“Ik ben er trots op om bij dit bedrijf te mogen werken. Hier staat kwaliteit hoog in het vaandel! En door de diversiteit aan projecten is er geen enkele dag hetzelfde.”
Marc Bartholomeus
Project- & accountmanager
 +31 6 31 64 27 02
 m.bartholomeus@houbensouren.nl

"Het begint allemaal met goed luisteren naar de klant, dit vertalen naar een passende AV-oplossing en uiteindelijk een tevreden klant als resultaat. Dan is de opdracht voor mij geslaagd."
Roger Ronda
Backoffice Rental
 +31 6 31 64 26 90
 r.ronda@houbensouren.nl

“Het mooie van ons vak is dat je iedere keer een andere boodschap middels beeld, licht en geluid overbrengt. Het is altijd een uitdaging om vernieuwend te zijn en voor het ‘wow-effect’ te zorgen.”
Ron Smeets
Manager Installations
 +31 6 31 64 27 03
 r.smeets@houbensouren.nl

“Ik vind het een uitdaging om dagelijks onze klanten te ondersteunen bij het leggen van verbindingen door onze innovatieve AV-oplossingen. Dit samen met een gepassioneerd team.”
Paul Schols
Projectmanager Rental
 +31 43 362 88 30
 p.schols@houbensouren.nl

“Na het begeleiden van A tot Z is een glimlach van de klant het grootste compliment. Hoe complex de aanvraag ook is, door samen de schouders eronder te zetten gaan we voor het maximale resultaat!”
Michelle Boumans
Planning Rental
 +31 475 724 700
 m.boumans@houbensouren.nl

“Het werken met een team van AV-enthousiastelingen -met ieder zijn eigen specialisme- maakt het werk altijd afwisselend en uitdagend. Samen zorgen we ervoor dat we het maximale resultaat behalen!”
Justin Mertens
AV Technician
 +31 475 724 700
 j.mertens@houbensouren.nl

“Wij werken met een team van echte AV-liefhebbers die elkaars kwaliteiten aanvullen. Die samenwerking vertaalt zich naar het adviseren van de ideale oplossing, elk project opnieuw.”
Jasper Beckers
AV Technician
 +31 475 724 700
 j.beckers@houbensouren.nl

“Wat voor de klant wellicht onmogelijk lijkt, toch mogelijk maken. Die uitdaging, samen met een team van collega’s, aangaan om zo voor het beste eindresultaat te gaan, is het mooiste wat er is. Elke keer opnieuw.”
Nino Bollen
AV Technician
 +31 475 724 700
 n.bollen@houbensouren.nl

“Wat ik sjiek vind bij Houben Souren; we zetten altijd net dat stapje extra om de klant tevreden te stellen en het mooiste resultaat te behalen!”
Pierre Houben
Founder / Advisor
 +31 475 724 700
 p.houben@houbensouren.nl

"Begin jaren 70 begon ik op mijn slaapkamer met de reparatie van televisies. Als ik dan nu terugkijk welk mooi bedrijf daaruit is gegroeid kan ik alleen maar tevreden zijn.”
Roland De Jong
Designer (project based)
 +31 6 21 59 15 49
 r.dejong@houbensouren.nl

"Het vertalen van de ideeën en wensen van de klant naar AV-techniek is één. Het vooraf visualiseren, evalueren en daarna ook realiseren geeft de echte kick!"
Jip Faassen
AV Technician
 +31 475 724 700
 j.faassen@houbensouren.nl

"De ontwikkeling in AV-techniek stopt nooit. Zo blijf je groeien en innoveren. En het geluk van de klant is het beste compliment dat je maar kunt krijgen!"
Stefan Thijssen
Logistics & Warehouse
 +31 475 724 700
 s.thijssen@houbensouren.nl

“In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden, de uitdaging is om die mogelijkheden te benutten en alles soepel te laten verlopen.”

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.