Ruimte reserveringssystemen

In grote gebouwen is niet altijd meteen een vergader- of werkruimte voor handen. Zeker nu er steeds meer wordt gewerkt zonder vaste werkplekken, is een ruimtereserveringssysteem een praktisch en onmisbaar hulpmiddel. Via displays wordt snel duidelijk waar bezoekers of medewerkers moeten zijn, waar nog ruimte vrij is en hoe die kan worden gereserveerd.

Houben Souren levert met LeftClick Roomguide een digitaal systeem dat de meest gangbare digitale agenda’s ondersteunt. Het dient ook als ruimte besturingssysteem want je kunt het koppelen met je eigen gebouwbeheersysteem, AV-automatisering en narrowcasting. LeftClick is dus een zeer veelzijdig reserveringssysteem.

Integreer LeftClick met diverse informatiebronnen in het narrowcastingsysteem. Denk aan: weersverwachtingen, verkeersinformatie en informatie vanuit de eigen organisatie. Ook koppelingen met sociale media en andere uitingen zijn onderdeel van onze narrowcasting software.

Wil je tijdsbesparing realiseren voor jouw medewerkers bij het reserveren van een vergaderruimte, kies dan voor een oplossing met Leftclick.

Houben Souren

Meer weten?

Wil je meer weten over Houben Souren, onze oplossingen, uitgevoerde projecten of een van onze producten? Neem dan direct contact op met onze specialist!

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.