Detachering

Zonder de juiste professionals zouden wij de audiovisuele apparatuur of systemen nooit kunnen laten functioneren, aanleggen, plaatsen of installeren. Gelukkig hebben wij deskundige en enthousiaste vakmensen in huis, die ervoor kunnen zorgen dat alles op rolletjes loopt; of het nu gaat om de technici die installaties plaatsen en de knoppen bedienen van het licht en geluid of onze ICT’ers die digitale systemen afstemmen op de wensen van onze klanten door het schrijven van de juist software. En als we niet de juiste specialisten voor jouw opdracht in huis hebben, dan kun je ze altijd nog via ons inhuren, zoals de tolken die zorgen voor vertalingen tijdens internationale congressen. Houben Souren; ook voor detachering.

Houben Souren

Welke personeelsleden kunnen wij verschaffen?

Professionaliteit

Laat audiovisuele techniek over aan onze professionals. Wij werken met uitsluitend de beste en nieuwste materialen en de laatste innovatieve concepten.

Meer dan 20 jaar ervaring

Wij realiseren innovatieve audiovisuele projecten in alle soorten en maten voor uiteenlopende bedrijven. Dat doen we al langer dan 20 jaar.

Creativiteit

Laat ons met je meedenken over een audiovisueel vraagstuk. We denken in mogelijkheden en hebben altijd een creatieve en praktische oplossing.

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.