Installatie en inrichting

Houben Souren heeft meer dan twintig jaar ervaring in audiovisuele techniek, dus ook in het installeren van audiovisuele systemen en producten. Huur of koop je een systeem bij ons, laat het bij voorkeur installeren door onze mensen. Zij zijn professionals en weten precies welke kabels en randapparatuur nodig is en hoe het moet worden aangesloten. Bespaar op tijd en kosten en kies voor zekerheid en laat de installatie doen door onze specialisten.

Bij het installeren van audiovisuele installaties hoort ook het inregelen van de apparatuur. Enige kennis van ICT is vooral bij de hedendaagse digitale systemen een vereiste. Denk aan systeemintegratie zoals Roomguide dat je kunt integreren in een gebouwbeheersysteem. Ook kunnen onze mensen zorgen voor optimaal bedieningsgemak door de systemen af te stemmen op jouw werkwijze of wensen.

Onze mensen hebben niet alleen verstand van techniek, ook van interieur. Ze weten hoe je een virtual meeting room moet inrichten of hoe je een audiovisueel systeem kunt op een gepaste manier kunt verwerken in het interieur.

Bedieningsgemak

Laat je door ons een systeem installeren, dan stemmen wij het systeem natuurlijk ook af op jouw wensen. Wij brengen de werkprocessen in kaart en zorgen dat er efficiënt gewerkt kan worden. Onnodige en onlogische handelingen voorkomen is daarbij onze insteek, of wel het bedieningsgemak staat centraal.
Zo stellen we de apparatuur die wij leveren voor je in, helemaal afgestemd op jouw werkwijze. In principe zorgen wij ervoor dat je er na levering geen omkijken meer naar hebt en er meteen mee kunt werken. Houben Souren weet hoe belangrijk het bedieningsgemak is, het maakt het verschil tussen tevreden en ontevreden medewerkers en is dus ook van invloed op de productiviteit.

Houben Souren

Inrichten

Het installeren van audiovisuele installaties vergt een gedegen voorbereiding en planning. Vaak wordt er samengewerkt met een interieurbedrijf.
Eenmaal op de locatie moet de apparatuur worden ingebouwd en de bekabeling netjes worden weggewerkt.
Houben Souren heeft technici in dienst die gewend zijn om de installatie van de apparatuur met veel zorg uit te voeren. Het oog wil ook wat. Testen en instructie zijn een vanzelfsprekend onderdeel van de klus.

Houben Souren heeft ervaring in vele sectoren, met vergaderruimtes, collegezalen, conferentieruimtes en raadszalen. Ook een hybride operatiekamer (OK) behoort tot de mogelijkheden.

Houben Souren

Meer weten?

Wil je meer weten over Houben Souren, onze oplossingen, uitgevoerde projecten of een van onze producten? Neem dan direct contact op met onze specialist!

Joshua Willems

Professionaliteit

Laat audiovisuele techniek over aan onze professionals. Wij werken met uitsluitend de beste en nieuwste materialen en de laatste innovatieve concepten.

Meer dan 20 jaar ervaring

Wij realiseren innovatieve audiovisuele projecten in alle soorten en maten voor uiteenlopende bedrijven. Dat doen we al langer dan 20 jaar.

Creativiteit

Laat ons met je meedenken over een audiovisueel vraagstuk. We denken in mogelijkheden en hebben altijd een creatieve en praktische oplossing.

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.