Onderwijsruimtes

Online colleges

Niet alleen in een zakelijk omgeving is de juiste audiovisuele apparatuur onmisbaar, ook in het onderwijs speelt de juiste audiovisuele ondersteuning een heel belangrijke rol. Stond de docent vroeger voor het ouderwetse ‘krijtbord’, tegenwoordig wordt er steeds meer gekozen voor een multifunctionele omgeving, voorzien van hightech AV-apparatuur, vaak gecombineerd met verplaatsbaar meubilair. Helemaal passend bij het onderwijs van nu, zo bieden bijvoorbeeld steeds meer onderwijsinstellingen  online-colleges aan. Houben Souren kan de systemen die digitale kennisoverdracht mogelijk maken leveren en installeren. Laat ons meedenken over de inrichting van de onderwijsruimten.

Advies op maat

Onze rol als audiovisueel dienstverlener bij het inrichten van onderwijsruimtes wordt steeds groter. Zo zijn steeds meer studieboeken gedigitaliseerd en vindt de communicatie tussen studenten en leerlingen online plaats. Om het werken in groep- of teamverband te faciliteren zijn er bovendien steeds meer beeldschermen per ruimte nodig. Onze mensen hebben ruime kennis van en ervaring met het inrichten van onderwijsruimtes, zij kunnen helpen met een goed plan van aanpak en voeren het ook voor uit.

Advies van Houben Souren

Op zoek naar gedegen advies? Schakel Houben Souren in voor de inrichting van onderwijsruimte! Of het nu gaat om een auditorium, theorielokaal, collegezaal, computer- of projectruimte, wij denken graag met je mee! Niet alleen leveren we alle denkbare beeldschermen, digitale flipovers of computers, maar wij kunnen ook zorgen voor onderwijsgerelateerde AV-apparatuur zoals een webcollege recorder, smart of digital whiteboard of een teacherdesk met afkijkmonitor. Wij leveren advies op maat en denken graag met de klant mee.

Meer weten?

Wil je meer weten over Houben Souren, onze oplossingen, uitgevoerde projecten of een van onze producten? Neem dan direct contact op met onze specialist!

Joshua Willems

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.