Diensten

Betrouwbaar advies nodig bij een audiovisueel communicatie vraagstuk? Wij helpen je graag! Houben Souren is al 1997 actief op de zakelijk markt en heeft meer dan twee decennia ervaring. Bij de organisatie van evenementen is een goed advies onontbeerlijk. Omdat je het simpelweg niet kunt overdoen, kun je je geen fouten permitteren. Het moet gewoon in een keer goed en wij kunnen je daarbij helpen!

Met name op het gebied van evenementen, congressen en beurzen kennen wij het klappen van de zweep. Maar dat is niet alles, ook met andere projecten -groot en klein- kunnen we prima uit de voeten. Onze kracht is dat we altijd met onze klanten meedenken om samen tot beste oplossing te komen. Alles is maatwerk.

Wij kennen de mogelijkheden en de onmogelijkheden van de apparatuur en weten ook met welke aspecten je rekening moet houden, denk hierbij aan de afmetingen van een ruimte, de akoestiek en het wifi-bereik. Is er geen geschikt systeem op de markt voor jouw vraagstuk? Geen zorgen, onze mensen zorgen voor een passende oplossing.

Wil je meer weten? Ben je benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Informeer wat wij voor je kunnen doen.

Professionaliteit

Laat audiovisuele techniek over aan onze professionals. Wij werken met uitsluitend de beste en nieuwste materialen en de laatste innovatieve concepten.

Meer dan 20 jaar ervaring

Wij realiseren innovatieve audiovisuele projecten in alle soorten en maten voor uiteenlopende bedrijven. Dat doen we al langer dan 20 jaar.

Creativiteit

Laat ons met je meedenken over een audiovisueel vraagstuk. We denken in mogelijkheden en hebben altijd een creatieve en praktische oplossing.

Meer weten?

Wil je meer weten over Houben Souren, onze oplossingen, uitgevoerde projecten of een van onze producten? Neem dan direct contact op met onze specialist!

Etienne Souren

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.