Omroepinstallaties

Omroepinstallaties worden op steeds meer plekken ingezet om medewerkers of bezoekers te informeren, belangrijke aankondigingen te doen, maar ook voor het afspelen van achtergrondmuziek of als onderdeel van een geavanceerd in-housesysteem. De mogelijkheden van de moderne omroepinstallaties zijn vandaag de dag bijna onbegrensd.

Hoe werkt het?

Een omroepinstallatie is een systeem dat bestaat uit een bedieningscentrale en meerdere speakers die meestal verspreid over een locatie, binnen of buiten, worden geïnstalleerd. Alhoewel de belangrijkste functie nog altijd het omroepen van belangrijke mededelingen is, wordt de installatie steeds vaker multifunctioneel ingezet. Denk aan het afspelen van achtergrondmuziek, voor de coördinatie van een ontruiming of als geluidsversterker bij evenementen. Het is bovendien mogelijk om het systeem op te splitsen in verschillende zones, zodat specifieke informatie niet overal, maar alleen in specifieke ruimtes of gebieden te horen is. Ook het volume kan per zone apart worden geregeld.

Houben Souren

Omroepinstallatie via Houben Souren

Omroepinstallaties worden niet alleen ingezet om op stations een vertraging door te geven of om op scholen docenten om te roepen. Je komt ze ook tegen in congrescentra, theaters, ziekenhuizen en natuurlijk op de sportvelden waar ze worden gebruik voor de voice-over. Het gaat om geavanceerde systemen met de juiste speakers voor de specifieke toepassing en een gebruiksvriendelijke centrale. Houben Souren levert en installeert geavanceerde omroepinstallaties voor binnen en buiten. Ook draadloze systemen behoren tot de mogelijkheden.

Omroepinstallatie huren

Organiseer je een groot evenement, bijvoorbeeld een grand opening, een presentatie of een bedrijfsfeest en heb je tijdelijk een installatie nodig om je bezoekers te informeren over het programma? Laat Houben Souren met je meedenken over praktische oplossingen die toegesneden zijn op de klus.Voor ons is het dagelijks werk, dus je mag erop vertrouwen dat we ons goed kunnen inleven in elke situatie.
We zorgen dat je op tijd kunt beschikken over de apparatuur en dat opbouwen, bedienen en afbouwen goed en in nauw overleg geregeld zijn.

Omroepinstallatie kopen

Ben je op zoek naar een permanente oplossing, dan is het kopen van een installatie een interessante optie. Of het gaat om een systeem voor kantoren, sportvelden of scholen: wij zorgen voor een oplossing op maat. We kennen de beperkingen en de mogelijkheden van de diverse omroepinstallaties. Houben Souren levert uitsluitend geavanceerde apparatuur van gerenommeerde merken en past innovatieve technieken toe.

Houben Souren

Welke producten komen hierbij kijken?

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.