Hologram display

Wil je je boodschap kracht bijzetten, creëer dan een ultieme beleving met behulp van een 3D hologram display. Met name voor de presentatie van bijzondere producten die gezien ‘moeten’ worden is deze innovatieve AV oplossing het middel. Wat is er mooier dan de je publiek jouw product te presenteren door middel van een 3D-animatie?

Hologram display software

Met behulp van reflectietechnieken en hologram display software kun je een driedimensionaal beeld maken van een vaststaand object wat je vervolgens holografisch projecteert. Laat je publiek alle kanten van jouw product zien, breng het tot leven en pas de 3D techniek toe voor meer attentiewaarde.

Op dit moment gaan de ontwikkelingen zo snel dat de techniek steeds vaker wordt toegepast, niet alleen in de amusementsindustrie waar grote popidolen weer tot leven worden gebracht met een hologram. Hologrammen zijn op verschillende manieren in te zetten. Laat ook je pand openen door een hologram van een bekend persoon en projecteer het op een groot formaat projectiescherm. Of maak je beursstand interessanter en presenteer op een moderne en originele manier je unique selling points via een hologram display.

Wij verwachten dat het gebruik van hologrammen steeds populairder wordt. Zo komen er steeds meer smartphones op de markt met een 3D display.

Houben Souren

Hologram displays via Houben Souren

De hologram maakt gebruik van een eigen techniek waarbij de content op een speciale manier wordt afgespeeld op displays die 3D animaties kunnen afspelen. De displays zijn in verschillende maten verkrijgbaar, zijn plug-and-play en worden geleverd inclusief sokkel op kijkhoogte. Ook voor hologram displays moet je bij Houben Souren zijn.

Welke producten komen hierbij kijken?

Meer weten?

Wil je meer weten over Houben Souren, onze oplossingen, uitgevoerde projecten of een van onze producten? Neem dan direct contact op met onze specialist!

Etienne Souren

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.