Interactieve plattegrond

Help als goed gastheer je beursbezoekers op weg met een interactieve plattegrond. Met een overzichtelijke en dynamische plattegrond wordt het vinden van een specifieke beursstand voor iedereen een fluitje van een cent.

Interactieve plattegrond maken

Breng een statische tekening van je floorplan tot leven met een interactieve en doorzoekbare plattegrond. In de plattegrond kun je ook interessante informatie over de standhouders kwijt. Toon de plattegrond op praktische displays of verwerk het in een app zodat je bezoekers de informatie altijd bij de hand hebben en weten waar ze moeten zijn.

Hoe gebruik je een interactieve plattegrond?

Op steeds meer evenementen, zoals congressen en beurzen, wordt een interactieve plattegrond ingezet. Een voordeel hiervan is dat je aanvullende informatie kunt toevoegen over de exposanten. De interactieve plattegrond kom je overigens ook steeds vaker tegen op websites waarbij plugins worden gebruikt om bezoekers een virtuele rondleiding in een attractiepark of woning (architecten en woningbouw) te geven. Dit kan ook in een 3D weergave.

Houben Souren

Interactieve plattegrond door Houben Souren

Houben Souren levert praktische displays voor interactieve plattegronden op de beursvloer. Ook kunnen wij je ondersteunen bij het maken van de plattegrond en helpen aan de software die je hiervoor nodig hebt. Verder is ook 3D visualisatie is mogelijk.

Houben Souren

Meer weten?

Wil je meer weten over Houben Souren, onze oplossingen, uitgevoerde projecten of een van onze producten? Neem dan direct contact op met onze specialist!

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.