Narrowcasting

Wil jij je klanten aanspreken met een commerciële boodschap of je personeel snel en op een effectieve manier informeren? Kies voor dan voor narrowcasting als communicatiemiddel. Stream je boodschap via overzichtelijke displays. Investeer in een narrowcastingsysteem en bijbehorende randapparatuur. Houben Souren levert het praktische LeftClick digital Signage dat kan worden gekoppeld met het ruimtereserveringssysteem Roomguide.

Wat is narrowcasting

Narrowcasting is een digitaal informatiesysteem dat werkt met displays – beeldschermen – die zijn gemonteerd op strategische plekken zoals de entree of een wachtkamer. Op deze manier kunnen bezoekers of medewerkers belangrijke interne mededelingen, reclameboodschappen of praktische informatie lezen. Het systeem kan ook worden ingezet op beurzen of congressen om bezoekers op de hoogte te brengen van het dagprogramma of producten en diensten van beursdeelnemers.

Wat zijn de mogelijkheden

Steeds vaker wordt narrowcasting ingezet om content van social media kanalen af te spelen. Toon ook live content van facebook tonen via een koppeling of laad een externe website in via iFrame of via RSS feeds. Of importeer Powerpoint of Excel-bestanden. De media player ondersteunt Word, Excel- en PDF-documenten. Bovendien kan voor elke dia een afzonderlijk tijdschema worden ingesteld. Daarnaast biedt het narrowcastingsysteem je de mogelijkheid om externe websites te uploaden via iFrame of via RSS feeds.

Houben Souren

Wat heb je nodig voor narrowcasting?

Voor het installeren van een narrowcastingsysteem heb je niet veel nodig. Een internetaansluiting en eventueel een tv met hdmi-ingang is in principe voldoende. Wij zorgen voor de mediaspeler die draadloos aangesloten kan worden en de bijbehorende displays. Ga je met Houben Souren in zee dan weet je dat je goed zit.

De voordelen van Leftclick op een rijtje:

  • Displays van hoogwaardige duurzame aluminium behuizing en componenten
  • Custom Linux OS, automatische security patches, dus altijd maximale IT-Security
  • Alle updates geheel automatisch via het netwerk
  • ISO 27001-27002 NEN 7510 IT-Security certificering
  • Hardware tenminste 5 jaar beschikbaar
Houben Souren

Welke producten komen hierbij kijken?

Meer weten?

Wil je meer weten over Houben Souren, onze oplossingen, uitgevoerde projecten of een van onze producten? Neem dan direct contact op met onze specialist!

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.