Vergaderruimtes

In vergaderzalen vallen cruciale besluiten en wordt waardevolle informatie gedeeld. Het is dus van belang dat de deelnemers niet worden afgeleid door verkeerd gekozen inrichting of haperende apparatuur. Bij het inrichten staat de plaats van de audiovisuele apparatuur centraal. Een moderne vergaderruimte is uitgerust met een beeldscherm voor presentaties. Op basis van de lichtinval en de positie van de vergadertafel bepalen wij een strategische plek voor het beeldscherm. En de vergadertafel moet ook zijn uitgerust met voldoende aansluitingen voor de laptops van de deelnemers.

Vergaderruimtes inrichten

Het zijn vaak de kleine details die de grote verschillen kunnen maken. De keuze van de speakers bijvoorbeeld, die moeten passen bij het interieur. Apparatuur van professionele kwaliteit, want niets is zo vervelend dan haperende middelen.
Ook slimme oplossingen en praktische gadgets kunnen iets toevoegen. Denk aan mogelijkheden voor streaming of een digitale flipover.

Vergaderruimte inrichten door Houben Souren

Laat je vergaderzaal inrichten door Houben Souren. Wij houden bij het installeren altijd rekening met je bedrijf, je werknemers en de werkplekken. Wij bieden totaaloplossingen, dus we denken ook met je mee over de lichtinval, de akoestiek en het interieur.

Meer weten?

Wil je meer weten over Houben Souren, onze oplossingen, uitgevoerde projecten of een van onze producten? Neem dan direct contact op met onze specialist!

Thijs Stobbelaar

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.