Vergaderruimtes

Je vergaderruimte inrichten, maar geen idee hoe je dit zelf moet doen? Welkom bij Houben Souren! Wij begrijpen de essentie van een goed uitgeruste vergaderruimte. In vergaderzalen vallen namelijk cruciale besluiten en wordt waardevolle informatie gedeeld. Het is dus van belang dat de deelnemers comfortabel kunnen werken, maar niet worden afgeleid door een verkeerd gekozen inrichting of haperende apparatuur. Bij een vergaderruimte inrichten staat de plaats van de audiovisuele apparatuur centraal. Een moderne vergaderruimte is tegenwoordig minimaal uitgerust met een beeldscherm voor presentaties. Om er optimaal gebruik van te kunnen maken, dient een beeldscherm op de juiste manier geplaatst te worden. Zo kiezen wij op basis van de lichtinval en de positie van de vergadertafel een strategische plek voor het beeldscherm, om zo optimaal gebruiksgemak te garanderen. En ook de vergadertafel moet bijvoorbeeld uitgerust zijn met voldoende aansluitingen voor de laptops van alle deelnemers.

Vergaderruimte inrichten

Maar er is meer. Het zijn vaak de kleine details die de grote verschillen maken. Het juiste geluid, alleen al de keuze van de speakers bijvoorbeeld, die moeten passen bij het formaat van de ruimte en het interieur. Apparatuur van professionele kwaliteit, want niets is zo vervelend dan haperende middelen. En hierbij is kennis van zaken en voldoende ervaring essentieel, wij denken bijvoorbeeld met je mee over de lichtinval, de akoestiek, en weten dit naadloos in het interieur te integreren. Ook slimme oplossingen en praktische gadgets kunnen iets toevoegen. Er is tegenwoordig heel veel mogelijk, denk aan mogelijkheden voor streaming of een digitale flipover.

Houben Souren maakt het verschil

Wil je meer weten over alle mogelijkheden? Laat je vergaderruimte inrichten door Houben Souren. Wij houden bij het installeren altijd rekening met jouw wensen en bedenken een oplossing op maat, die past bij jouw bedrijf, jouw werknemers en werkplekken. Wij bieden totaaloplossingen!

Houben Souren

Hybride vergaderen

Door de gedeeltelijke terugkeer naar kantoor krijg je te maken met situaties waarin men verspreid zit over verschillende locaties. Conference calls en interactieve videomeetings zijn de nieuwe standaard geworden. De nieuwe manier van werken, het hybride vergaderen, kan zeer gunstig uitpakken voor het welzijn, de productiviteit en effectiviteit van werknemers en daarmee ook de prestaties van het bedrijf. Maar let op: je organisatie moet daar wel op ingericht zijn!

Een Hybride vergaderruimte biedt de uitkomst: een efficiënte vergaderruimte inrichten met professionele conference hardware. Ideaal voor videoconferenties, collaboratie, samenwerken op afstand, videocommunicatie en presentatie.

Hybride vergaderruimte 

Meer weten?

Wil je meer weten over Houben Souren, onze oplossingen, uitgevoerde projecten of een van onze producten? Neem dan direct contact op met onze specialist!

Joshua Willems

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.