Lichtoplossingen

Zonder de juiste belichting is een evenement natuurlijk niet compleet. Spotlights om sprekers of artiesten goed uit te lichten, led om een bepaalde sfeer te creëren of volgspots om bepaalde activiteiten op het podium te accentueren. Houben Souren weet hoe je licht in moet zetten en waar je op moet letten. Wij kunnen alle soorten armaturen leveren. Laat ons een lichtplan opstellen en uitvoeren. Onze mensen zorgen er ook voor dat de verlichting wordt opgesteld en na afloop wordt afgebouwd. En een ervaren technicus achter de mengtafel zorgt voor een perfecte bediening.

Verbaas je publiek met een doordacht lichtconcept of schitterende lichtshow. De mogelijkheden met ons uitgebreide assortiment zijn bijna oneindig. Laat ons je helpen met het bedenken uitwerken, opzetten en uitvoeren. Met een goed lichtplan kun je een prachtige sfeer naar wens creëren. Het mooie is dat we onze voorstellen ook kunnen visualiseren, zodat je meteen een beeld krijgt van het resultaat.

Houben Souren

Lichtplan laten maken

Wil jij een idee hebben van wat verlichting kan doen met je evenement? Gelukkig hoef je daarvoor geen groot voorstellingsvermogen te hebben, want wij werken wij met moderne 3D visualisatie om het lichtplan voor iedereen inzichtelijk te maken. Dankzij de visualisatie kun jij je een realistisch beeld vormen en omdat het lichtplan op deze manier wordt gepresenteerd kan er sneller en efficiënter worden gewerkt. De gevolgen van verkeerde inschattingen worden immers meteen zichtbaar.
Met behulp van het lichtplan kun je in een vroeg stadium ook al rekening houden met de stoelindeling, de plaatsing van het podium en natuurlijk eventuele cameraposities. Vooral bij grote producties is een lichtshow een absolute must. Laat Houben Souren jou helpen om je evenement naar een hoger niveau te tillen.

Meer weten?

Wil je meer weten over Houben Souren, onze oplossingen, uitgevoerde projecten of een van onze producten? Neem dan direct contact op met onze specialist!

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.