Video

Als je een indrukwekkend of spraakmakend evenement neerzet, wil je het natuurlijk vastleggen. Maak een mooie videoregistratie die je niet alleen ter plekke kunt delen met de bezoekers,  maar ook verspreiden via social media of bewaren als een herinnering. Houben Souren levert moderne en kwalitatief hoogwaardige apparatuur waarmee je perfecte filmbeelden kunt maken en legt je evenement vast door middel van een professionele videoregistratie.

Wij helpen je jouw evenement vast te leggen het op een manier die past en recht doet aan de gelegenheid. Daarbij hoort niet alleen alle benodigde apparatuur, maar natuurlijk ook de benodigde cameramensen en schakeltechnici voor de bediening. Interesse? Laat je door ons adviseren vrijblijvend over de beste aanpak voor de registratie van jouw evenement.

Wat heb je nodig voor een videoregistratie

Voor het maken van een videoregistratie heb je een regie set nodig met videomixer. Daarnaast professionele camera’s en de nodige randapparatuur.
Op de videomixer kun je naast camera’s ook nog computers aansluiten. Dit is vooral praktisch als je illustraties of beelden live wil vertonen op een groot scherm. We kunnen je helpen bij al deze facetten en adviseren je graag. Om welk evenement het ook gaat. Onze camera’s bijvoorbeeld leveren overigens allemaal beelden in HD-kwaliteit. Dit houdt in dat de filmbeelden direct kunnen worden geprojecteerd op een ultragroot led scherm, zodat niemand in de zaal, de hal of op het terrein iets hoeft te missen. Maar de beelden zijn kwalitatief ook geschikt om op TV uit te zenden.

Houben Souren

Videoregistratie via Houben Souren

Laat onze professionals de camera’s en de videomixer bedienen voor het beste resultaat. Zij hebben ervaring en weten hoe de camera’s en de regieset werken en wat de mogelijkheden zijn; ze weten ook hoe je een video moet regisseren en waar je de camera’s het beste kunt plaatsen. Zo hebben we voor een videoregistratie naast bemande camera’s, ook compacte, camera’s in huis die volledig op afstand kunnen worden bediend.

Videoregistratie vastleggen

Als je een videoregistratie wilt bewaren of verspreiden, kun je het door ons laten bewerken. We branden de opname op dvd of Blu-ray. Wil je het later op YouTube plaatsen? Geen probleem wij zorgen dat het in het juiste formaat wordt aangeleverd.

Houben Souren

Meer weten?

Wil je meer weten over Houben Souren, onze oplossingen, uitgevoerde projecten of een van onze producten? Neem dan direct contact op met onze specialist!

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.