Regie

Heb jij verstand van geluid mixen? Weet je bijvoorbeeld hoe je een fader moet bedienen, de tonen kunt regelen of hoe je geluidseffecten moet instellen? Of heb je al ooit lichtknoppen knoppen bediend en special effects gecreëerd met verlichting? Geef de regie uit handen en laat de bediening van de knoppen over aan onze ervaren professionals. En niet alleen met de knoppen kunnen zij overweg, ook het opbouwen van geluids- en lichtinstallaties is hun ding. Onze professionals kennen het klappen van de zweep, weten wat nodig is en voeren het uit.

Wil jij een evenement opzetten en wil je je concentreren op het dagprogramma en de ontvangst van de gasten, besteedt dan licht, beeld en geluid uit aan ons. Houben Souren zorgt voor een onvergetelijk evenement met een goed uitgelicht podium, een kraakhelder geluid zonder storing en een professionele videoregistratie die gezien mag worden. Om een evenement te doen slagen moet alles perfect zijn, dus ook de audiovisuele ondersteuning. Daar helpen wij je graag bij verder.

Meer weten?

Wil je meer weten over Houben Souren, onze oplossingen, uitgevoerde projecten of een van onze producten? Neem dan direct contact op met onze specialist!

Thijs Stobbelaar

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.