Regie

Wil jij een evenement opzetten en wil je je concentreren op het dagprogramma en de ontvangst van de gasten, besteed dan licht, beeld en geluid uit aan ons. Houben Souren zorgt voor een onvergetelijk evenement met een goed uitgelicht podium, een kraakhelder geluid zonder storing en een professionele videoregistratie die gezien mag worden. Om een evenement te doen slagen moet alles perfect zijn, dus ook de audiovisuele ondersteuning. Daar helpen wij je graag bij verder.

Eventregistratie

Wil jij jouw evenement op een professionele manier vastleggen, Houben Souren levert hiervoor alle middelen zoals camera’s, schakelapparatuur, recorders, belichting en randapparatuur. Dergelijke projecten vragen om een ervaren crew. Houben Souren stelt altijd zorgvuldig een team samen. Houben Souren adviseert en zorgt voor een resultaat waarmee indruk maakt.Onze professionals kennen het klappen van de zweep, weten wat nodig is en voeren het uit.

Meer weten?

Wil je meer weten over Houben Souren, onze oplossingen, uitgevoerde projecten of een van onze producten? Neem dan direct contact op met onze specialist!

Etienne Souren

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.