Tablemapping

Dankzij de vele mogelijkheden van projectoren, kun je van sprookjes werkelijkheid maken. Zo komen statische voorwerpen tot leven door middel van projectie. Als je het groots wil aanpakken kun je met videomapping de gevel van een gebouw sprekende beelden laten vertonen. Of pak het subtiel aan en zet projectie in om een tafel te laten spreken. Projecteer je menukaart op een tafel, breng het programma van de dag op bijzondere wijze onder de aandacht van je gasten of creëer een bijzondere, sprookjesachtige sfeer door middel van projectie.

Met behulp van de moderne projectietechnieken wordt een kale muur of een simpele tafel indrukwekkend. Zet tablemapping in om van een etentje een bijzondere happening te maken. Door middel van licht, kleur en beweging maakt Houben Souren jouw diner onvergetelijk. En niet alleen voor evenementen is tablemapping ideaal. Zet tablemapping op kantoor in tijdens een meeting of een vergadering. Zo wordt werkoverleg nog interactiever. Informeer wat de mogelijkheden voor jou zijn.

Video afspelen

Welke producten komen hierbij kijken?

Meer weten?

Wil je meer weten over Houben Souren, onze oplossingen, uitgevoerde projecten of een van onze producten? Neem dan direct contact op met onze specialist!

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.