Digitale bewegwijzering

Gebruik digitale bewegwijzering – digital signage – om je medewerkers of bezoekers op de juiste weg te helpen. De digitale systemen hebben talloze voordelen ten opzichte van de traditionele, statische bewegwijzering. Zo kan alle informatie centraal worden beheerd, gemakkelijk online worden bijgewerkt en op een onbeperkt aantal schermen worden getoond. Onze digitale bewegwijzering is ideaal om wisselende en real time content te presenteren, maar ook om je huisstijl door te voeren. We leveren beeldschermen in alle soorten en formaten en kunnen de bewegwijzering laten aansluiten op je huisstijl.
 

Bewegwijzering binnen

Voor een eenvoudige interne bewegwijzering kunnen we zowel de software als de hardware leveren, zoals praktische info(touch)screens of narrowcasting. Met informatieve schermen op strategische plekken, is het meteen voor iedereen duidelijk waar ze naartoe moeten. Onze systemen kunnen worden gekoppeld aan een zaalreserveringssysteem, zodat de interne bewegwijzering ook een sterke aanvulling is op de interne communicatie van uw organisatie. Wij inventariseren je wensen en brengen de mogelijkheden voor jouw organisatie in kaart.

Steeds meer organisaties ontdekken de voordelen van digital signage. In grote kantoorcomplexen en winkelpanden met complexe looproutes, maar ook ziekenhuizen, overheidsgebouwen en conferentiezalen kunnen de digitale systemen zorgen voor duidelijke routes. Ontdek wat Houben Souren voor je kan doen.

Houben Souren

Bewegwijzering buiten

Als organisatie wil je natuurlijk ook dat je bezoekers je gemakkelijk kunnen vinden. Maak gebruik van onze speciale digitale informatieborden zodat voor mensen van buitenaf meteen duidelijk is of ze op de juiste plek zijn. We kunnen ook waterdichte led kliklijsten plaatsen zodat je de boodschap op een leuke manier kunt verpakken. Ook voor praktische informatiezuilen, desgewenst uitgerust met praktische touchscreens kun je bij Houben Souren aankloppen. Laat je door ons op weg helpen, ook als het gaat om bewegwijzering. Informeer naar de mogelijkheden en vraag een adviesgesprek aan.

Meer weten?

Wil je meer weten over Houben Souren, onze oplossingen, uitgevoerde projecten of een van onze producten? Neem dan direct contact op met onze specialist!

Joshua Willems

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.