Raadzalen

Als er een plek is waar moderne audiovisuele apparatuur niet meer gemist kan worden, is het de raadzaal. Politici willen gehoord worden, dus is een goede geluidsinstallatie waardoor iedereen verstaanbaar is noodzakelijk. De moderne discussiesystemen regelen ook de mogelijkheden voor interruptie waardoor een vergadering ordelijk verloopt. Maar ook apparaten zoals een groot interactief scherm voor presentaties, een beamer, een betrouwbaar stemsysteem en narrowcasting behoren vandaag de dag tot de basisinrichting van een raadzaal.

Cameravolgsysteem

Houben Souren kan raadzalen ook inrichten met systemen voor cameraregistratie, projectie, geluidsversterking, ruimtereservering en livestreaming. Ook leveren we een camera volgsysteem die je in de raadzaal steeds vaker tegenkomt. Daarmee wordt de spreker die het woord voert automatisch in beeld gebracht.

Maak ook gebruik van technologische systemen in de informatieoverdracht en verklein daarmee de kloof tussen politiek en burgers. Denk aan praktische displays en gebruiksvriendelijke systemen waarmee je bezoekers zelf informatie digitaal laat opvragen of downloaden. Wij leveren de apparatuur en zorgen ook voor de goede infrastructuur op locatie. De genoemde oplossingen zijn natuurlijk ook op andere locaties te implementeren, zoals bij de rechtbank, het provinciehuis en conferentiecentrum.

Meer weten?

Wil je meer weten over Houben Souren, onze oplossingen, uitgevoerde projecten of een van onze producten? Neem dan direct contact op met onze specialist!

Joshua Willems

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.