Storing

Houben Souren

Storing

Heeft een vaste installatie last van een storing? Wij lossen het voor je op! Meld de storing bij ons via het online formulier en onze mensen komen zo snel mogelijk langs om de storing te verhelpen. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen.

Prijsopgave

We kunnen ons voorstellen dat je graag vooraf weet waar je aan toe bent. Het is mogelijk om desgewenst vooraf een prijsopgave te ontvangen van de te verwachten kosten. Kies je er na prijsopgave voor om de reparatie niet uit te laten voeren? Geen probleem, hou er wel rekening mee dat we sommige gevallen, dan wel onderzoekskosten in rekening moeten brengen.

Storing melden 

Professionaliteit

Laat audiovisuele techniek over aan onze professionals. Wij werken met uitsluitend de beste en nieuwste materialen en de laatste innovatieve concepten.

Meer dan 20 jaar ervaring

Wij realiseren innovatieve audiovisuele projecten in alle soorten en maten voor uiteenlopende bedrijven. Dat doen we al langer dan 20 jaar.

Creativiteit

Laat ons met je meedenken over een audiovisueel vraagstuk. We denken in mogelijkheden en hebben altijd een creatieve en praktische oplossing.

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.