Storing

Houben Souren

Storing

Heeft een vaste installatie last van een storing? Wij lossen het voor je op! Meld de storing bij ons via het online formulier en onze mensen komen zo snel mogelijk langs om de storing te verhelpen.

Wil jij dat we je eerst bellen voordat we aan de slag gaan en/of bij je langskomen? Geef aan of en wanneer we je moeten inlichten. Houd er wel rekening mee dat er mogelijk onderzoekskosten in rekening worden gebracht.

Storing melden 

Professionaliteit

Laat audiovisuele techniek over aan onze professionals. Wij werken met uitsluitend de beste en nieuwste materialen en de laatste innovatieve concepten.

Meer dan 20 jaar ervaring

Wij realiseren innovatieve audiovisuele projecten in alle soorten en maten voor uiteenlopende bedrijven. Dat doen we al langer dan 20 jaar.

Creativiteit

Laat ons met je meedenken over een audiovisueel vraagstuk. We denken in mogelijkheden en hebben altijd een creatieve en praktische oplossing.

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.