Nazorg en service

Zelfs kwalitatieve apparatuur kan een keer kapot gaan. Goed onderhoud is dus van groot belang. Een goed onderhouden systeem gaat langer mee en heeft bovendien minder vaak last van storingen. Onderhoud, reparatie of service, onze mensen staan voor je klaar en verhelpen iedere storing snel en vakkundig. Ook voor reparatie van apparatuur en onderhoud van een compleet systeem ben je bij ons aan het juiste adres.

Maar we doen meer dan alleen problemen oplossen, als je wilt verzorgen we complete trainingen om gebruikers te leren hoe ze met de audiovisuele apparatuur moeten omgaan, om zo het maximale uit jouw systeem te halen. Ook geven we advies hoe we jouw systeem altijd up-to-date kunnen houden, optimaal kunnen benutten en met je organisatie mee kunnen laten groeien.

Wat je vraag ook is, wij zorgen voor een full-service oplossing!

Professionaliteit

Laat audiovisuele techniek over aan onze professionals. Wij werken met uitsluitend de beste en nieuwste materialen en de laatste innovatieve concepten.

Meer dan 20 jaar ervaring

Wij realiseren innovatieve audiovisuele projecten in alle soorten en maten voor uiteenlopende bedrijven. Dat doen we al langer dan 20 jaar.

Creativiteit

Laat ons met je meedenken over een audiovisueel vraagstuk. We denken in mogelijkheden en hebben altijd een creatieve en praktische oplossing.

Meer weten?

Wil je meer weten over Houben Souren, onze oplossingen, uitgevoerde projecten of een van onze producten? Neem dan direct contact op met onze specialist!

Joshua Willems

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.