Vergaderen

Vergaderoplossingen

Of het nu gaat om innovatieve presentatiesystemen, zoals hologram display en de digitale flipover waarmee je je presentatie aantrekkelijker kunt maken, het inrichten van een hybride vergaderruimte of raadzaal of het installeren van een teleconferencingsysteem zodat ook externe deelnemers de vergadering op afstand kunnen bijwonen. Wij zorgen voor een goed geluid, beeld en verlichting zodat jij je kunt concentreren op de agenda. Desgewenst leveren we ook een praktisch stemsysteem voor een interactieve vergadering of presentatie. En natuurlijk leveren we ook de apparatuur die het mogelijk maakt om een videoregistratie van de vergadering te maken en te tonen.

Er komen ook steeds meer praktische digitale systemen op de markt die het vergaderen faciliteren. Zo kunnen wij discussiesystemen leveren die ervoor zorgen zodat iedereen zijn zegje kan doen zonder dat hij of zij wordt geïnterrumpeerd. De basis van een vergadersysteem bestaat uit een centrale met voorzittersmicrofoon en meerdere deelnemersposten. De apparatuur kan ook gekoppeld worden aan de centrale, zoals verlichting, klimaatbeheersing, projectiemiddelen en camera’s.

Wat kunnen wij voor jou doen?

Houben Souren
Houben Souren

Hybride vergaderen

Door de gedeeltelijke terugkeer naar kantoor krijg je te maken met situaties waarin men verspreid zit over verschillende locaties. Conference calls en interactieve videomeetings zijn de nieuwe standaard geworden. De nieuwe manier van werken, het hybride vergaderen, kan zeer gunstig uitpakken voor het welzijn, de productiviteit en effectiviteit van werknemers en daarmee ook de prestaties van het bedrijf. Maar let op: je organisatie moet daar wel op ingericht zijn!

Een Hybride vergaderruimte biedt de uitkomst: een efficiënt ingerichte vergaderruimte met professionele conference hardware. Ideaal voor videoconferenties, collaboratie, samenwerken op afstand, videocommunicatie en presentatie.

Hybride vergaderruimte 

Meer weten?

Wil je meer weten over Houben Souren, onze oplossingen, uitgevoerde projecten of een van onze producten? Neem dan direct contact op met onze specialist!

Joshua Willems

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.