Vergaderen

Leuk vinden we het meestal niet, maar we komen er niet onderuit: we vergaderen in Nederland wat af. Gemiddeld besteedt de Nederlandse werknemer een kwart van zijn of haar werktijd aan vergaderen en bij hoge managers kan dat oplopen tot wel 80 procent. De gemiddelde rijksambtenaar besteedt zelfs 32 procent van zijn werktijd aan vergaderen. Houben Souren levert de apparatuur waarmee efficiënt en effectief vergaderd kan worden, zodat de meeting niet langer hoeft te duren dan noodzakelijk.

Er komen steeds meer praktische digitale systemen op de markt die het vergaderen faciliteren. Zo kunnen wij discussiesystemen leveren die ervoor zorgen zodat iedereen zijn zegje kan doen zonder dat hij of zij wordt geïnterrumpeerd. De basis van een vergadersysteem bestaat uit een centrale met voorzittersmicrofoon en meerdere deelnemersposten. De apparatuur kan ook gekoppeld worden aan de centrale, zoals verlichting, klimaatbeheersing, projectiemiddelen en camera’s.

Houben Souren

Vergadering organiseren

Of het nu gaat om innovatieve presentatiesystemen, zoals hologram display en de digitale flipover waarmee je je presentatie aantrekkelijker kunt maken, het inrichten van een huddle room of raadzaal of het installeren van een teleconferencingsysteem zodat ook externe deelnemers de vergadering op afstand kunnen bijwonen. Wij zorgen voor een goed geluid, beeld en verlichting zodat jij je kunt concentreren op de agenda. Desgewenst leveren we ook een praktisch stemsysteem voor een interactieve vergadering of presentatie. En natuurlijk leveren we ook de apparatuur die het mogelijk maakt om een videoregistratie van de vergadering te maken en te tonen. Wat kunnen wij voor jou doen?

Meer weten?

Wil je meer weten over Houben Souren, onze oplossingen, uitgevoerde projecten of een van onze producten? Neem dan direct contact op met onze specialist!

Etienne Souren

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.