Vergadersystemen

Ook voor geavanceerde vergadersystemen ben je bij Houben Souren aan het juiste adres. Vergaderingen en bijeenkomsten in bijvoorbeeld een congrescentrum of de raadszaal van het gemeentehuis, met onze innovatieve systemen kunnen tientallen deelnemers efficiënt in discussie gaan. Ook een koppeling met een camerasysteem is mogelijk en zorgt ervoor dat een spreker automatisch in beeld komt. Kies voor een bekabeld of een draadloos systeem. Een bekabeld systeem kunnen we naadloos wegwerken. Draadloos is praktisch als de vergaderposten mobiel gebruikt worden en telkens opnieuw op- en afgebouwd moeten worden.

Hoogfrequent geluid

Al jarenlang is Houben Souren vaste leverancier van congrescentrum MECC Maastricht. En dus hebben wij ruime ervaring met het beheer van grote vergadersystemen, al dan niet gekoppeld met vertaalfaciliteiten. Onze (technische) ervaring op dit gebied stellen we graag ter beschikking. Bij een congrescentrum waar meerdere talen gedistribueerd worden, maken we gebruik van hoogfrequent draadloze systemen. Het gebruik van hoogfrequente geluidssystemen stelt speciale eisen aan de techniek en dus ook aan de technici. Houben Souren heeft als vaste partner van MECC Maastricht veel ervaring met deze systemen.

Voorsprong in geluid

Ons paradepaardje is de DCN Next Generation, een systeem dat is uitgerust met alle moderne functies. Zo combineert het conferentiesysteem geluidsversterking met een interactief stemsysteem. Deelnemers kunnen stemmen met behulp van een stem device of hun smartphone en nemen zo actief deel aan interactieve presentaties. Zo kunnen de stemresultaten direct worden gepresenteerd in een grafiek die kan worden geprojecteerd met een beamer.

Meer weten? Maak een afspraak en bekijk onze online catalogus.

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.