Entertainen

Weet jij wat er komt kijken bij een optreden of theatershow? Houben Souren heeft de expertise en apparatuur in huis om een optreden te kunnen realiseren. Van het podium zelf tot aan de podiumverlichting en van goed geluid tot aan een professionele videoregistratie. Wij leveren totaaloplossingen als het gaat om podiumtechniek. Laat ons met je meedenken over jouw event, vanaf de opstartfase tot aan de afbouw. Vooraf maken we een licht- en geluidsplan dat we inzichtelijk kunnen maken met behulp van 3D weergave.

Bij de organisatie van een event, zoals een festival of theaterproductie, kun je rekenen op kwalitatief goede en betrouwbare apparatuur van bekende merken. Houben Souren brengt de gehele productie van jouw evenement in kaart, zoals het benodigde materiaal binnen het budget, de opslag, het transport en het opbouwen en afbreken. Wij nemen desgewenst de hele organisatie van je over.

Voor maatwerkoplossingen op het gebied van geluid, verlichting en beeld ben je bij ons aan het juiste adres.

Houben Souren

Meer weten?

Wil je meer weten over Houben Souren, onze oplossingen, uitgevoerde projecten of een van onze producten? Neem dan direct contact op met onze specialist!

Etienne Souren

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.