Audiovisueel verhuur

Voor AV (audiovisueel) verhuur ben je bij Houben Souren aan het juiste adres.  Of het nu gaat om licht en geluid verhuur of beeld en ICT, wij helpen jou graag verder. Voor elk zakelijke evenement of (bedrijfs)presentatie hebben wij een praktische oplossing op maat. Laat je adviseren door onze professionals die precies weten wat nodig is en wat de bijzondere eigenschappen van installaties of producten zijn. Natuurlijk is het ook mogelijk om onze mensen in te huren voor het opbouwen en afbreken van de installatie en de bediening van audiovisuele apparatuur. Zo ben je altijd verzekerd van perfect licht, geluid en beeld.

Wij verhuren de meeste actuele audiovisuele apparatuur, zoals mixers, versterkers, geluidsboxen en dj apparatuur. Ook voor zakelijke audiovisuele communicatiesystemen, zoals teleconferencing, beamers en narrowcasting kun je ons inschakelen. Voor licht en geluid verhuur moet je bij Houben Souren zijn.

We leggen niet alleen systemen voor je aan, als dat nodig is verzorgen we ook voor de inrichting van vergaderruimtes, collegezalen, videoconferencing rooms en raadzalen. Aan jou de keuze of je de apparatuur van ons huurt, of toch liever aankoopt of leaset. Bekijk ons aanbod in de online brochure of neem contact op met een van onze mensen. Onze accountmanagers weten precies wat jij nodig hebt om van je evenement een succes te maken.

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Professionaliteit

Laat audiovisuele techniek over aan onze professionals. Wij werken met uitsluitend de beste en nieuwste materialen en de laatste innovatieve concepten.

Meer dan 20 jaar ervaring

Wij realiseren innovatieve audiovisuele projecten in alle soorten en maten voor uiteenlopende bedrijven. Dat doen we al langer dan 20 jaar.

Creativiteit

Laat ons met je meedenken over een audiovisueel vraagstuk. We denken in mogelijkheden en hebben altijd een creatieve en praktische oplossing.

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.