Informeren

Laat Houben Souren je helpen bij het kiezen van een informatiesysteem. Heb je een systeem nodig om medewerkers te informeren over de beschikbare werkplekken, bezoekers op de hoogte te houden van de wachttijd of om publiek de weg te wijzen. Wij hebben altijd een oplossing op maat, meestal gaat het om een digitaal systeem dat je gemakkelijk kunt bedienen en koppelen met andere systemen. Denk aan narrowcasting, ruimte reserveringssystemen, videomapping en digitale bewegwijzering.

Betrek je bezoekers bij je evenement en zet onze innovatieve en moderne hulpmiddelen in. Heet je bezoekers welkom met behulp van een beacon en geef ze een betrouwbaar beeld van waar ze zijn door middel van een interactieve plattegrond en 3D visualisatie. Wees creatief en projecteer de agenda of menukaart op een tafel of ander voorwerp.

En natuurlijk, wij kunnen ook een omroepinstallatie leveren voor de belangrijke mededelingen die echt niemand mag missen. Een goede informatievoorziening is essentieel voor elke organisatie. Maak gebruik van onze expertise.

Meer weten?

Wil je meer weten over Houben Souren, onze oplossingen, uitgevoerde projecten of een van onze producten? Neem dan direct contact op met onze specialist!

Joshua Willems

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.