Aluvision modulaire LED

Bij Houben Souren streven we altijd naar een pasklare oplossing voor ieder audiovisueel vraagstuk. Nieuw in ons uitgebreid verhuurassortiment zijn de Aluvision HI-LED 55 modulaire indoor LED-tegels. Deze HI-LED 55 tegels, met een ultra fijne pixel pitch van 2,5 mm, kun je als losse modules met elkaar verbinden tot een naadloze videowall. Zo creëer je een unieke visuele beleving, met veel ruimte voor creativiteit en altijd en overal haarscherp beeld.

Aluvision HI-LED 55

Naast creativiteit en kwaliteit blinkt de HI-LED 55 ook uit in gebruiksvriendelijkheid. Het ontwerp bevat verschillende praktische tools voor een moeiteloze montage en onderhoud. Dat maakt de HI-LED 55 modules bij uitstek geschikt voor standbouw. De HI-LED 55 modules kunnen naadloos geïntegreerd worden in iedere Aluvision stand, zo kunnen stand en beeld naadloos in elkaar overgaan om spectaculaire effecten te creëren. Losse beeldschermen kunnen worden vermeden en je bent niet langer beperkt tot de standaardafmetingen van losse beeldschermen, maar kunt één volledig naadloze videowall ontwerpen. Met behulp van deze modulaire LED-tegels kun je je creativiteit de vrije loop laten en creëer je snel en simpel een wereld vol animatie en beleving.

Houben Souren

Hoge resolutie LED

Door het combineren van de LED-tiles met demontabele en herbruikbare wanden voorzien van plaatmateriaal, bedrukte doeken en stickers maakt dit het ideale systeem voor elk evenement, zoals bijvoorbeeld een congres, beurs of symposium. Voor het inhuren van kaders en overige demontabele standbouwoplossingen van Aluvision werken we nauw samen met: Loxo International.

De realisatie van complete stands laten we over aan standbouwers, waarbij Houben Souren invulling geeft aan de audiovisuele techniek binnen de beursstand.  Door deze samenwerking krijgt de klant het beste van twee werelden; de deskundigheid van een standbouwer, en alle expertise en ervaring van Houben Souren op het gebied van beeld, licht en geluid. Zo ontzorgen we onze klanten en zorgen we voor een onvergetelijk en indrukwekkend eindresultaat. Met bewegende beelden, videografics en animaties komt een stand of event immers echt tot leven!

Aluvision LED huren

Wil je de modulaire tegels van Aluvision zelf toepassen? Bij Houben Souren bieden we allerlei verschillende huurmogelijkheden. Wij hebben jarenlange ervaring met verschillende soorten events, van publieksevenementen tot zakelijke bijeenkomsten. Bovendien bieden we zowel mogelijkheden voor vaste installatie als tijdelijke oplossingen in de vorm van verhuur. Wil jij meer informatie? Neem vrijblijvend contact op, wij adviseren je graag!

Houben Souren

Welke producten komen hierbij kijken?

Meer weten?

Wil je meer weten over Houben Souren, onze oplossingen, uitgevoerde projecten of een van onze producten? Neem dan direct contact op met onze specialist!

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.