Videomapping

Soms heb je net wat extra’s nodig om je evenement onvergetelijk te maken of je verhaal te vertellen. Denk ook out of the box. Met video- of projection mapping is echt alles mogelijk. Door middel van projectie op een kale muur, groot beeldscherm of gevel vervaagt de grens tussen droom en werkelijkheid. Prikkel alle zintuigen van je publiek en zet videomapping in. De techniek bestaat al langer, maar wordt steeds verfijnder. Houben Souren maakt jouw fantasieën waar.

Gebruik de geavanceerde licht- en projectietechniek om een unieke, onvergetelijke sfeer te creëren op je trouwfeest, productpresentatie of danceparty. En niet alleen voor onvergetelijke feestjes zetten wij videomapping in, ook tijdens congressen.

Wij kunnen adviseren over concepten waarmee je kunt scoren, werken dit uit door middel van 3D-visualisatie en voeren het plan ook voor je uit. Zo zorgen we voor de software, bouwen we alles op, breken het af en leiden onze technici de projectie in goede banen. Videomapping kan groots aangepakt worden zoals de projectie van bewegende animaties of videobeelden op een gebouw, maar ook heel subtiel. Denk bijvoorbeeld aan het projecteren van interessante videobeelden of foto’s op de muren van een wachtruimte of entree waarmee je je bezoekers zult verbazen.

Houben Souren

Meer weten?

Wil je meer weten over Houben Souren, onze oplossingen, uitgevoerde projecten of een van onze producten? Neem dan direct contact op met onze specialist!

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.