Nazorg

Bij ons houdt klantencontact niet op na de installatie van de apparatuur of systemen. Houben Souren hecht grote waarde aan goede nazorg. Dat houdt in dat we ook na de implementatie contact met je opnemen omdat we willen weten of alles na behoren werkt. Wij zorgen ook dat de mensen die met de apparatuur gaan werken, goed voorbereid zijn. Als het nodig is, zorgen we voor een training. Mochten er na de oplevering toch nog problemen ontstaan, dan staan we voor je klaar met advies. Houben Souren is pas tevreden als jij dat ook bent.

Professionaliteit

Laat audiovisuele techniek over aan onze professionals. Wij werken met uitsluitend de beste en nieuwste materialen en de laatste innovatieve concepten.

Meer dan 20 jaar ervaring

Wij realiseren innovatieve audiovisuele projecten in alle soorten en maten voor uiteenlopende bedrijven. Dat doen we al langer dan 20 jaar.

Creativiteit

Laat ons met je meedenken over een audiovisueel vraagstuk. We denken in mogelijkheden en hebben altijd een creatieve en praktische oplossing.

Meer weten?

Wil je meer weten over Houben Souren, onze oplossingen, uitgevoerde projecten of een van onze producten? Neem dan direct contact op met een van onze specialisten!

Etienne Souren

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.