Draadloos presenteren

Een ruimte zonder kabels oogt een stuk geordender en aantrekkelijker. Daardoor is draadloos presenteren eerder regel dan uitzondering geworden. Denk aan het inloggen van een meegebrachte laptop of tablet via WiFi of bluetooth. Dankzij het draadloos presenteren verlopen vergaderingen en presentaties een stuk soepeler.

Houben Souren heeft diverse oplossingen in huis die draadloos presenteren mogelijk maken. Denk aan draadloze presentatietools zoals een praktische usb-dongel die in een handomdraai een pc, smartphone of tablet spiegelt naar het presentatiescherm of tools die het mogelijk maken om meerdere gebruikers tegelijkertijd te verbinden met het scherm.

Wil je meer weten over de diverse mogelijkheden en functionaliteiten van de verschillende apparaten, neem contact met ons op en vraag een adviesgesprek aan.

Houben Souren

Meer weten?

Wil je meer weten over Houben Souren, onze oplossingen, uitgevoerde projecten of een van onze producten? Neem dan direct contact op met onze specialist!

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.