ICT

Goede ICT-specialisten spelen een cruciale rol in de audiovisuele wereld. Vrijwel alle audiovisuele installaties draaien op basis van ICT techniek. Zo werken veel systemen die we op kantoren aanleggen volledig in de cloud of zijn deze geïntegreerd in een centraal netwerk. Het voordeel van het digitale werken is dat locatie, afstand en bereikbaarheid van het netwerk nog maar een bijrol spelen. Voor het installeren, het plegen van onderhoud of het oplossen van storingen, ben je aangewezen op ICT specialisten.

Houben Souren heeft deskundige en ervaren ICT’ers in huis die de software schrijven voor de audiovisuele systemen die wij installeren bij onze klanten. Zij zijn verantwoordelijk voor de juiste instellingen in netwerken, configuraties van apparaten en de aansturing. En onze ICT’ers zijn ook beschikbaar voor onderhoud en het verhelpen van storingen.

Meer weten?

Wil je meer weten over Houben Souren, onze oplossingen, uitgevoerde projecten of een van onze producten? Neem dan direct contact op met onze specialist!

Joshua Willems

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.