3D visualisatie

Door middel van 3D visualisatie wordt het gemakkelijker om een beeld te vormen van een groot object, gebouw, productieproces of product. Zo zetten steeds meer architecten en kunstenaars 3D in voor sfeervolle artist impressies, een virtuele maquette of complete verkoopfilms. Zet jouw product of dienst ook in the picture met 3D visualisatie en scoor hoge ogen. Ook voor de hotellerie en eventlocaties is 3D visualisatie een praktisch hulpmiddel bijvoorbeeld om de mogelijkheden van een ruimte te tonen.

3D visualisatie software

Voor ontwerpvisualisatie en het renderen (het wegschrijven van de bestanden) heb je de keuze uit verschillende software aanbieders. Houben Souren kent de verschillen tussen de diverse softwareprogramma’s en weet wat de voor- en nadelen zijn. Laat je door ons adviseren of je ondersteunen bij het maken van je eigen 3D visualisatie. Houd er alvast rekening mee dat je een computer nodig hebt met een krachtige processor. Dit is vooral belangrijk voor het renderen van de videobeelden wat veel rekenkracht kost.

Houben Souren

3D visualisatie laten maken

Wil je ook een 3D visualisatie laten maken van je gebouw of product, zodat je klanten of bezoekers een realistisch beeld krijgen? Laat een 3D visualisatie maken door Houben Souren. Neem contact met ons op en informeer welke mogelijkheden 3D visualisatie jou kan bieden.

Meer weten?

Wil je meer weten over Houben Souren, onze oplossingen, uitgevoerde projecten of een van onze producten? Neem dan direct contact op met onze specialist!

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.