Vertalen

Organiseer je een internationaal evenement, zoals een congres of vergadering? Houben Souren levert de apparatuur die ervoor zorgt dat letterlijk iedereen in de zaal alles meekrijgt, zelfs de bezoekers die de Nederlandse taal niet machtig zijn. Als leverancier van audiovisuele oplossingen kunnen we ook zorgen voor de simultaanvertaling. Zo kunnen we de mobiele, geluidsdichte tolkencabines plaatsen van waaruit de tolken ongestoord hun werk kunnen doen. En natuurlijk, we leveren ook de apparatuur die de luisteraars nodig hebben om de vertaling te horen. In combinatie met een tolkencabine, maar er zijn ook andere mogelijkheden. Zo bieden onze rondleidingsystemen een praktische en kostenbesparende oplossing voor kleine groepen.

Vertaalcabines

Houben Souren werkt met praktische en comfortabele vertaalcabines, die snel en simpel te plaatsen zijn en toch alle comfort bieden. Onze cabines voldoen aan ISO- en EG-normen. Deze zeer strikte normen voor tolkencabines bewaken de kwaliteit van de simultaanvertaling en het comfort van zowel tolk als deelnemer. Tevens behandelt de norm zaken zoals: de afmetingen van de cabine en van de ramen, het geluidsisolerende vermogen van de wanden, de kracht van de ventilatie, enzovoorts.

Kortom; laat ons de techniek achter de vertaling verzorgen, of maak optimaal gebruik van onze ervaring en laat je ondersteunen bij het complete proces. Zo hebben wij een groot netwerk met diverse gerenommeerde tolkenbureaus. We helpen je dus zelfs bij het vinden van de juiste tolk, als dat nodig is!

Rondleidingsets

Voor kleinere vertaalprojecten worden vaak rondleidingsets gebruikt. Bij kleine groepen worden vaak fluistertolken ingezet, fluistertolken zitten niet in een aparte tolkencabine. De fluistertolk zit in de buurt van de deelnemers en maakt gebruik van een rondleidingset. De deelnemers volgen de vertaling middels de draadloze kinbeugelontvanger. Dit maakt het systeem bij uitstek geschikt voor kleine groepen tot 20 personen. Vertalen op deze manier is betaalbaar en heel snel realiseerbaar.

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.