Virtual Meeting Rooms

Een virtual meeting room is een vergaderruimte in de cloud, die voor iedereen toegankelijk is, ook vanaf de werkplek. Met name sinds de opkomst van het nieuwe werken, waarbij mensen gedeeltelijk ook van huis uit werken, is het virtuele vergaderen sterk in opkomst. Het is een praktisch hulpmiddel voor tussentijds overleg, maar ook bij grote vergaderingen. Het is dan makkelijker iedereen op een bepaald tijdstip bij elkaar te krijgen. En je bespaart enorm op reistijd en reiskosten.

Virtual Meeting Room

Videomeeting en videoconferencing bestaat al jaren. Zo wordt het programma Skype niet alleen door particulieren gebruikt, maar ook door het bedrijfsleven onder de naam Skype For Business en Microsoft Teams. Een alternatief hiervoor is de Virtual Meeting Room (VMR). Dit is een digitale vergaderruimte waarmee tot 150 apparaten (van telefoon tot tablet en van laptop tot compleet videoconferencing systeem) met elkaar kunnen communiceren. Deze VMR wordt vaak in de cloud gehost en voldoet aan alle gangbare veiligheidsnormen. Deelnemers kunnen elkaar zo in een handomdraai zien, horen en spreken en zelfs presentaties of documenten met elkaar delen. Het is daarmee een ideaal hulpmiddel voor efficiënte samenwerking. Bovendien ben je verzekerd van een veilige verbinding.

VMR door Houben Souren

Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Wij helpen je met het inrichten van een compleet videoconferencing systeem, maar ook voor bijvoorbeeld een kleinere Hybride vergaderruimte of een complete vergaderruimte ben je bij ons aan het juiste adres. Wij houden bij het installeren altijd rekening met jouw wensen en zoeken de beste oplossing voor jouw bedrijf, werknemers en de werkplekken. Wij bieden totaaloplossingen, en denken graag met je mee!

Meer weten?

Wil je meer weten over Houben Souren, onze oplossingen, uitgevoerde projecten of een van onze producten? Neem dan direct contact op met onze specialist!

Joshua Willems

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.